Deletedmom_28 34 haftadan sonra dünyalar kadar krem kullanmama rağmen inanır mısınız karnımdan ayak topuğuma kadar çatladım. bacaklarım çatlak çatlak 😢 hiç bir zaman elbise giyemeyeğim beni aşırı derecede üzüyor. doğum yapalı 41 gün oldu hamilelikte sadece karnımda vardı dogum dan sonra yavaş yavaş bacaklarımda çatlaklar çıkmaya başladı niye böyle oldu anlamadım 🥺🥺
BenMathilda Deletedmom_28 34 haftadan sonra Biraz gec başlamışsınız sanki, 8. Haftadsn itibaren sürülmesi öneriliyor kremlerin. 😔 Genetik de olabiliyor ama. Kimisi ilk haftafsn sürüyor yine oluyor.. Zamanla beyazlayip daha az görünür hale gelecek muhtemelen. Sıkmayın canınızı. 🌹
Gzm15092021 Deletedmom_28 bende çok düzenli kullandım iki çeşit krem sabah akşam sonuç karnım sürülmüş tarlaya döndü hahahah tamamen genetik canım ben onu anladım 😂
Melike-Alya Ay bende öyle oldu son haftalarda bi çatladım baldırlarım bacaklarım bileklerime kadar koltuk altıma doğru kollarım zaten karnımı söylemiyorum bile harita gibi olmuştum resmen 10 aylık kzıım hala daha çatlakalrım kırmızı şekilde😣😣
Deletedmom_28 Melike-Alya bu arada benim de adım Melike 😅💕 Gerçekten çok kötü bi durum hamilelikte cok dikkat ettim ama hiç bir işe yaramadı
Deletedmom_28 BenMathilda kreme hamile olduğunu ögrenir ögrenmez başladım canım 34 haftada cıktı çatlaklar son dakika buldu beni 😅
nelmali BenMathilda 1 damla bir şey sürmedim hiç çatlağım yok genetik olunca ne yapsan önüne geçilmiyor 🤷🏻♀️
puskulinthehouse Çatlaklar kızarıksa hala çok geç değil gidin bir çatlak yağı ya da kremi falan alın acilen
Deletedmom_28 puskulinthehouse bacaklarım şuan kırmızı işe yarar mi gerçekten hamileyken bi işe yaramadı kremler ama 😢
Melike-Alya Deletedmom_28 memnun oldum canm🥰 benmde ilk haftalrdan itibaren kullanmadığım yağ krem kalmadı doktorum vücudun meyilli ise yağ içindede yatsan çatlarsın demişti öylede oldu😀
Sevde1619 Kremle alakası yok bencede. Ben hamileliğimde toplasanız 10 kere anca hindistan cevizi yağı sürmüşümdür o da öyle aklıma gelirse. Ama 1 tane bile çatlağım yok