Eylul-Ada0601 Şu an 3 aylık bebeğim var yazın tatile gitmek istiyoruz acaba ek gıdaya geçince mi rahat ederim yoksa geçmeden mi bir de gidip memnun kaldığınız otel var mı İstanbula yakın çok uzak bir yere gitmeye çekiniyoruz açıkçası
Wanderlust Eylul-Ada0601 ek gida oncesi en rahati. Ek gida doneminde gittiginiz yerdeki her yemegi yiyor olmicak ona ozel yemek yapma ortaminiz olmayabilir tatilde gezerken vs hep yaninizda bisiler tasimak durumunda kaliyorsunuz daha zor. Biz 3-6 ay arasi cok tatile gittik cok da rahat ettik simdi 1 yasinda bayram icin tatile gidicez her seyini dusunup yanima koyucam cok daha zahmetli boyle bence.
birbenbirbebegim Eylul-Ada0601 Kızım 3 aylıkken cundaya gitmiştik. Çocukla yaptığım en rahat tatil sanırım. Geçen sene 1 yaşındayken yürümeyi öğrendiği için daha zorlamıştı. Sanırım bu sene 2 yaşında daha zor olur. Bebek küçükken gitmekten çekinmeyin tek aldığı anne sütü veya mama. Ek gıdaya geçince yemeklerini düşünmek daha yorucu. Cunda da Cunda Balkonak oteline gitmiştik.
luluuu Eylul-Ada0601 oğlum 2 aylıkken kampa gitmistik onunla şu an 22 aylık bir hafta sonra memleketimize gideceğiz ve yine kampa devam. Emmesi bir sorun teşkil etmez emin olun ☺️
Eylul-Ada0601 Wanderlust teşekkürler☺️Ama her yerde emzirmek sıkıntı olabilir sütü sağıp öyle yanıma alıcam o zaman
Eylul-Ada0601 Wanderlust 3-6 ay arasında nerelere gitmiştiniz mesela sapanca falan yakın ama orayı istemiyorum deniz tatili olsun istiyorum Balıkesir’e falan gitmek istiyorum da yani ulaşıma yakın bir yer olursa otel de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Wanderlust Eylul-Ada0601 emzirme ortusu kullanabilirsiiz hic sikinti yasamadim her yerde cok rahat emzirdim
Wanderlust Eylul-Ada0601 bursa/ kucukkuyu/ bozcaada/ abana/ cesme 🙈 biz genelde 8-10 saatlik yollar yaptik o ara yaz tatiliydi 2 ay evden uzak gocebe yasadik
Eylul-Ada0601 Ulaşıma yakından kastım mesela balayına Antalya ya gitmiştik uçaktan indikten sonra arabayla 1 saat kadar yol gitmiştik hani hava alanına yakın bir yer olsa daha rahat olabilirdi
birbenbirbebegim Eylul-Ada0601 Cunda da kaldığımız otelin adı Cunda Balkonak. Kahvaltı dahildi. Otelin havuzu var. Biz memnun kalmıştık. Akşam yemeğine dışarıda bir yerlere gittik.
GezginPaNDa Eylul-Ada0601 6 aylıkken ek gıda döneminde tatile gittik otelde haşlanmış sebzeler yoğurt meyve Bunlar vardı Ben yanımda cam rende götürdüm rendeleyip ben direkt veriyordum çok sorun olmadı bizim için