Arendenizinannesi Arkadaslar bebegınızın emeklemeden önceki yaptıgı hareketleri nelerdi? Hangi hareketler sonrası bebegınız emeklemeye gecti?
Kara3773 Arendenizinannesi önce fok balığı gibi elleri bacakları olduğu yerde çırpınıp durdu sonra kutup ayısı gibi kafa yerde göt havada sürünerek o şekilde ilerletti kendini 🤣🤣🤣ay çok gülerdim o haline. sonrada emekledi
tenceretavakuskana Arendenizinannesi gerı gerı surunme gıbı bısey yapıyolar ya ıtemeyıp oyle yaptı ıkısıde net sekılde kolları uzerınde durmaya baslamasından bı hafta sonra emekledıler
Selma-aygun37 Arendenizinannesi emeklemeye başlamadan hemen önce kolunun birinden destek alıp kendini ileri ittirerek Sürünüyordu heryere o şekilde gidiyordu bı akşam yatirmak için hazırladım uyku tulumunu falan giydirdim bezini çöpe atmaya gittim içeri bı girdim bı an da emeklemeye başlamış 🥲
Familyboy Arendenizinannesi sürünmeyle başladı her yere sürünerek gidiyordu 7-8 aylık olunca normal emeklemeye geçti
Busemehmetbora Kara3773 aynılaeını yapıyor kafayı gomuyor cıldırıyor ayaklarıyla ıtıyor ama ne zaman emeklıcek bılmıyorjm😂 hatta bazen arkamı dobuyorjm bı bakıyorum surunmus 😂 5 aylık kax aylıklen emekledı
Arendenizinannesi tenceretavakuskana suan benım oğlumda aynısını yapıyor gerı gerı surunmeye başladı her yöne yuz ustu sırt ustu donmeler hızlandı heralde bızım de yakın degıl mı
tenceretavakuskana Arendenizinannesi olablırde olmayabılırde sımdı ne desem yalan olur🤭kolları uzerınde ılerı gerı sallanmaya baslarsa anlayın cabalıyo emeklemeye ıkınhaftaya falan ogrenır sureklındesteklersenız
Arendenizinannesi tenceretavakuskana vucudunu kolları üzerinde yukseltıyo ileri geri yapıyo gerı gerı surunuyo bakalım ne zaman dönecek😊
Busemehmetbora Kara3773 😂😂😂biraz haşin sevıyorum cocugu da alıstırmıskımdı ısırdıgım zaman basıyor kahkahayı😂😂