Ozlem2904 Kızlar sabah foto yüklenmiştim isilik m alerji m diye, emdikce kızarıyor bebeğimin cildi alerji için yarına randevu aldım sabah 10.30da randevu. Sadece anne sütü aliyo bisey olur mu?
Frdmkl Ozlem2904 panik yapma bizde tetkik verdik şüpheden dolayı doktor sonuç çıkana kadar diyet vermediğine göre bir sıkıntı olmaz inşallah
Sunshinemom Ozlem2904 eğerki besin alerjisinden dolayı oluyorsa Zaten diyete girdiğinizde anne sütü 2-3 haftada temizleniyor yani belirtileri görmeye devam edebilirsiniz 15-20 gün
Esraaksu Ozlem2904 canım benim bebeğim de öyleydi korkma süt ürünlerini kes geciyor zamanla bebegm 10 aylık ve bizimki 1 haftadır gecti birşey olmaz Allahın ıznıyle kaka da kan mukus görüldüğünde kesin alerjık dıyolar
Frdmkl Ozlem2904 bu arada süt ürünleri tüketme bol su iç yumurta falan yeme bari doktor teşhis koyana kadar için rahat etsin
ZumrAsel Bir şey olmaz canım merak etme benimde bebeğim alerjik. 2 yaşına gircek hala alerjik bu arada.. Genellikle süt urunleine yumurtaya falan olur doktora gidene kadar en azndan bu yiyeceklerden uzak durmaya calis iyice kızarmasın. Geçmiş olsun❤️
momandad_16 Ozlem2904 binşey olacağını sanmıyorum benim bebeğimde alerjik birşey olmadı bu zamana kadar ama sen genede temkinli ol sabaha kadar kontrol et sürekli ne olur ne olmaz
Ozlem2904 Esraaksu kakasi hep mukusluydu, ciltte kizariklik olmadan önce götürmüştük ona normal dediler