Denizsayar Kızlar oğlum 7 ay 17 günlük miz moz sürekli aslında çok sakin bi çocuk ama 4 5 gündür birşey oldu uyumuyor durmuyor bugün doktora gittim 7bay atağı dedi napicam bilmiyorum biraz akıl verin
Gokbayes2018 Denizsayar bu kadar olur suan bunun için başlık acacaktım. 7.ay atagı varmı dıye. Yasayanlar kimler. Benımde bebeğim yenı 7 aylık oldu resmen uyutamıyorum gunduz leri. Gecede 3,4 kez uyanıyor. Atak haftasında mı acaba
Gokbayes2018 Denizsayar bu kadar olur suan bunun için başlık acacaktım. 7.ay atagı varmı dıye. Yasayanlar kimler. Benımde bebeğim yenı 7 aylık oldu resmen uyutamıyorum gunduz leri. Gecede 3,4 kez uyanıyor. Atak haftasında mı acaba
Denizsayar Gokbayes2018 bizde öyleyiz valla aslında çok sakin bir bebek ama 3 4 gündür uyumuyor durmuyor yemek yemesinde emmesindee.bi sorun yok ama miz miz sürekli neşeli bebeğim gitti resmen hastamı acaba diye doktora bile goturdum
upsidedown Bebegim 7,5 aylik ve suan resmen baska bi bebek oldu 2 haftadir acayip huyu degisti hic durmuyo surekli agliyo mizmiz kendini parcaliyo istedigi bisi olmayinca yemiyo icmiyo perisan olduk 😩
upsidedown Bebegim 7,5 aylik ve suan resmen baska bi bebek oldu 2 haftadir acayip huyu degisti hic durmuyo surekli agliyo mizmiz kendini parcaliyo istedigi bisi olmayinca yemiyo icmiyo perisan olduk 😩