Biroglanannesi Kızlar bugün akşam üstü 4 gibi aşı olduk . Henüz huysuzluk yada ateşi çıkmadı . daha 5 saat geçti . Sizin aşı vurulduktan ne kadar süre sonra ateş olmuştu ? Tabi olduysa her bebek farklı kimisinde ateş olmuyormuş
Deletedmom_33 Biroglanannesi sabah 9 buçukta olduk henüz ateş yok inşallah da olmaz. Biz rota da olduk 4 aşı birlikte oldu. Uyuyor bol bol mamasını içip
Sev6127 Biroglanannesi bizde ateş olmadı ama eve gelir gelmez çalpol vermiştim 1 tatlı kaşığı hemşire ver demişti çıkmasını bekleme diye
minikbabyy Biroglanannesi bizde de ateş olmadı 1 hafta önce olduk sadece kolunu bi kaç saat oynatamadı oynattıkça ağladı. O arada hep ateşini kontrol ettim çok şükür bi sıkıntı olmadı. Stres yapmayın ya çıkarsa falan diye sütünüzden etkilenir bebişiniz☺️
Hillora Biroglanannesi bizdede ateş olmadı sabaha kadar kontrol ettim yinede. Her bebekte ateş olmuyo aşıdan sonra
mehmel54 Biroglanannesi canım ateş olmayabilir ama ağrı yapar 1 çay kaşığı calpol ver yine de sen ben vermemiştim 5 6 saat sonra ağlamaktan canı çıkacaktı yavrumun bizde ateş yapmadı ama ağrısı çok olmuştu calpoldan 1 saat sonra sakinleşmişti 😞