Murvetaltn26_ Damlasu23 göbeğine yan çizgi yapıp aşağıya doğru kısa çizgi yapıp bacaklarını karnına dogru itin ben onu da yaptım o da gaz çıkarmasına yardımcı oluyordu oyle yapıp bacaklarını itince bir kerede baya gazını çıkarıyordu bu sesler bebeğimden mi geliyor diye gülmeye başlamıştım bebeğim gaz çıkarınca o kadar rahatlıyorum ki
GBU Damlasu23 Malesef var her gün çekiyorum sab simplex ve biogaia kullanmadan önce saatlerce ağlardı asla susmazdı bu damlalara başladım en azından kendi çıkarıyor bazen çıkaramadığıda oluyor masajla çıkartıyoruz
Glcntna Damlasu23 benim doktorum sabah öğle akşam 7 damla dedi ama o bizde işe yaramadı . Doktorum yararsa şanlısın demişti . Yaramayınca nurse harveys gaz damlasına geçtik çok iyi oldu.
Baakpnr- Damlasu23 canım valla az verince hiçbir işe yaramıyor en azından bizde yaramadı. Sonra Burda sordum arkadaşlarda günde 5 kez 8 damla verdim bir anda gaz sancılar bitti hatta kızım 1 aylık, 1,5 aylıktı o ara
Damlasu23 Baakpnr- Bende mi öyle yapsam acaba canm verdim şuan çıkarmadı daha gazı uyutup sancı dan uyandı