Elifmom Kızım 11 ay 8 gunluk üstten 2 dişi cıktı sadece bu normal mı gec kaldık gibi sanki boyle olan varmı acaba merak ediyorum
NekwaSultan Elifmom dis icin erken gec diye bir kavram yok aslında. Bir arkadaşımın bebegi 14 aylik çıkardi ilk disi. 18 aya kdr normal diye okumustum biryerde
Sarisin Elifmom 1.5 yaşa kadar hiç çıkmaması normal dedi bizim doktorumuz. Benim oğlum da yenilerde çıkardı 11.5 aylık
Koray Elifmom benim oğlum 13 aylık çıkardı bizimkide geç çıktı doktor normal dedi hatta yarın diş buğdayı partimiz var geç gelen uzun süre beklenen bu diş kutlamayı hakeder☺️
Elifmom NekwaSultan hmm doktora sormayı unutmuştum ama gün içinde aşırı bağırmaları olunca dişte mi bi anormallik var dıye de dusunmeye başlamıştım 🤔
Elifmom Sarisin iyi öyleyse normal olmasına sevindim bu aralar sureklı bağırıyo nedenını cozemıyorum dişten mi dedim acaba 😣
Koray Elifmom benim oğlum 13 aylık çıkardı bizimkide geç çıktı doktor normal dedi hatta yarın diş buğdayı partimiz var geç gelen uzun süre beklenen bu diş kutlamayı hakeder☺️
Koray Elifmom benim oğlum 13 aylık çıkardı bizimkide geç çıktı doktor normal dedi hatta yarın diş buğdayı partimiz var geç gelen uzun süre beklenen bu diş kutlamayı hakeder☺️ Elifmom
NekwaSultan Elifmom dişten olsa gece özellikle dha cok bağırır gun ici huysuz olur. Sizinkinin normaldir malum kndini anlatiyor artik bizimki de minik minik cigliklar atiyor mesela🥰
Sarisin Elifmom olabilir oğlum son bir ayda felaket huysuzdu hiç mutlu olmuyodu sebepsiz bağırmalar ağlamalar hepsi diştenmiş çıkınca rahatladı iki üç gün arayla iki diş çıkardı
Elifmom Sarisin ayy geçici olmasına cok sevindim suan cunku bırden bı bagırıyo dıyoruz bısey oldu heralde korkutuyo ınsanı ınsallah bızımkıde geçer hayırlısıyla
Elifmom NekwaSultan öyle minik çığlık gibi değil sürekli bi bağırma halinde huysuz yani diştendir inşallah cıkınca anlayacagız artık
Elifmom NekwaSultan öyle minik çığlık gibi değil sürekli bi bağırma halinde huysuz yani diştendir inşallah cıkınca anlayacagız artık [silindi] iyi bari sıkıntı vermıyosa elbet gelecek zaten 😊