Miniktavsan Selamlar herkese. Kızlar bebeğim 48 günlük doğduğundan beri kullanıyorum primayı. son 1 haftadır sadece genital bölgede dudakların üzerinde kızarıklık var ama baya arttı 😪 kilo alırken olur diyenler oldu bilmiyorum doğru mu bezden olma durumu var mı prima da pişik yapıyosa ne kullancsaz.. Bezden baska neden olabilir sizce? Kac ebebek baby&me mi alsam memnun olanlar varmıs merhaba baya burda görmüştüm
Gurbettebianne Miniktavsan bende prima ile başlamıştım pişik yaptı sonra mecbur değiştirdim . Ama tabi her bebek farklıdır
HaticeY Miniktavsan prima bizde dr pişik yaptı ve 10 gündür neler yaptık geçiremiyoruz mantara çevirdi oğlumu 22 günlük saha o kadar ağlıyor ki saat başı bazen yarım saate bir altını değiştiriyorum ama daha düzenlemedi. Sleepy e geçtim brn şimdilik
Bebegimm Bebekten bebeğe değişir bez olayı senin bebeğine iyi gelen baskasına gelmez deneye deneye bulcaksın bide en fazla çişli 3 4 saat tut kakalıysa direk değştir bide emziriyorsan baharatlı acılı asitli yeme bebeğe pişik yapar
TugceAsyaY Canım mühendisinoğlu var instagram da her türlü bebek ürününü inceliyo. Bebek bezleri de bi bak istersen