Busra-23 Kızlar bebek akşam yıkanır mı kaçla kaç arası yıkıyorsunuz herkes birşey söylüyor anlam veremiyorum tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
Kuboss3838 Busra-23 canım istediğin zaman banyo yaptırabilirsin bunun saatimi olur 🤣😂ben oğlumu bazen sabah bazen öğlen bazen akşam banyo yaptırıyorum akşam uykudan önce yaptırınca gece daha güzel uyuyor rahatladığı için 😊
Tuba Busra-23 ben oglumu genelde 12-14 arasi yikiyorum. aksamlari genelde huysuz oluyor ve öyle olunca banyo iskence bi hal aliyor.
Durumoms Busra-23 bizde hep akşam yıkadık saatleri değişti eşim işten geldğinde yıkıyoduk beraber gece 12 gibi bile yıkadığımz oldu🙆♀️
deletedmom2200 Busra-23 ilk 40 gün göbeği düştükten sonra her öğlen yıkadık , annem bebek gece yıkanmaz diyordu sebebini bilmiyorum açıkçası umursamıyorum da ama gece uyurken üşür diye ben akşam çok nadir banyo yaptırdım şimdi kafama göre ne zaman eserse
Portakal Busra-23 akşamları yıkıyorum genelde 6.30 7gibi sonra karnını doyuruyorum uyuyo zaten. Ben saati önemsemiyorum ama yaz bile olsa banyodan sonra dışarı çıkarmıyorum
Merve15 Busra-23 biz bazen 9da bazen 10 da bazen de 11 de yıkıyoruz, uykuya rahat geçsin diye. Benim gündüz de yıkadığım oluyor sıcaklarda rahat etsin diye. Mesela şimdi uyuyor 15 20 dakikaya kalkar, kalkınca yıkamayı düşünüyoruz
Merve15 Busra-23 biz bazen 9da bazen 10 da bazen de 11 de yıkıyoruz, uykuya rahat geçsin diye. Benim gündüz de yıkadığım oluyor sıcaklarda rahat etsin diye. Mesela şimdi uyuyor 15 20 dakikaya kalkar, kalkınca yıkamayı düşünüyoruz