NesX Canselaltnts mama veriyoruz çocukta kırmızı benekler eksik olmuyordu ek gıda ve anne sütü kestik. Sonra içeriğine iyice baktım hurma varmış. Benim oğlumun hurmaya da alerjisi var o şekilde anladık.
Nazz428 Canselaltnts diş döneminde atak haftasında falan da olabilir. Biz suan iki donemdeyiz ve hic istahi yok mesela
Nurdnc Canselaltnts kötü bir kokusu var bunun oğluma da verdi doktor ama iciremedim çocuk ögürüyor resmen ve bıraktık kullanmıyorum doktor değiştim şimdi gayet iyiyiz
Canselaltnts Hllsyma Hllsyma havalandırınca içirdikten sonra kırmızı kızarıklıklar oldı mu ağzının etrafı kızarmaya başladı bizimkinin 🤦🏻♀️ Alerji mamasına da alekisivar heralde
Hllsyma Canselaltnts bizimki de içmiyordu doktorum öyle söyledi yaptı içti şükür ama arada yine ittiriyor diliyle sevmiyorlar tadını sevilecek gibi de değil vallahi
Canselaltnts NesX Hllsyma neden kırmızı şeyler çıktı ki bizde ya havalandırınca olmaya başladı geçiyor sonra ama işte
NesX Adelyaneva yok hayır buğday yok diye biliyorum. Hanımefendi buğday vereceğim dediği için ben öyle yazdım