Htcnnn Aptamil kullanıyordum ama bebeğim içmek istemiyor birde bebelağa geçeceğim aptamil kutusu olunca saklaması kolaydı bebelac poşette açınca nasıl muhafaza etmem gerekiyor
Jldpmk34 Htcnnn ben Madame Coco dan kilitli cam kavanoz aldım onda saklıyorum belki gormussunuzdur kapağı beyaz poselen kırmızı çiçekler var
tarihcianne61 Htcnnn bende bebelac mama kullanıyorum tupperware in aynı yuvarlak mama kutularına benzeyen bir kabı var ona koyuyorum.
Meraklimama Htcnnn ben paketi kullanmadığım saç lastigiyle bağlıyorum poşeti ikinci bebeğim oldu ikisindede aynı şekilde kullandım hep
Htcnnn Asllihhan içinde aptamil mama kalırda karışınca bozulursa diye korktum düşünmüştüm aslında yada direk poşetiyle mi koysam dedim
Jldpmk34 Htcnnn bence mama kaplarini yikansa bile karıştırmayın normalde ışık da almaması gerekiyor ben dolapta muhafaza ettiğimden cam kavanoz kullanıyorum
Asllihhan Htcnnn yok ya, aptamil bitince kutusunu temizle güzelce ve bebelac boşalt. Ben öyle yapmıştım bir şey olmadı.
Htcnnn Jldpmk34 vakumlu cam kavanoz kullansam bozulmaz herhalde. Bazı yerlerde dolapta muhafaza etmeyin serin yerde muahafaza edin yazıyor ama
Meraklimama Htcnnn hiç bizulmadi oğlum bir yaşında kızım 1 aylık hep böyle kullandım mutfak dolabında veya tezgahın üstünde durdu hep hiç buzdalabina da koymadım ☺️
Yusaydef Htcnnn ama kullanıyordum önceden onun kutusuna boşaltıyorum ama kavanoz almayı düşünüyorum kapağı blraz gevşer gibi oldu
Belcim30 Htcnnn ben kavanoza döküyorum gece ve dışarı için gerisi pakette kalıyor haliyle onuda ağzını büzüp lastikleyip kutusuna koyuyorum kuru serin yerde açıldıktan 10 15 tam hatırlayamadım şimdi bu gün aralıklarında bitirmen gerekir ki zaten biterde 😁