Bbilgilii Kızlar emzirirken tüm emzirme boyunca memeyi tutuyor musunuz c tutuşu modunda yoksa tutturduktan sonra kalan işi bebişe mi bırakıyorsunuz. Ben tutmuyorum da acaba yanlış mı yapıyorum
Yavrukurt47 Bbilgilii Hep tutmak gerek diye bilmiyorum çünkü memelerimiz onların çenesine çok ağır geliyor emerken çok zorlanır bence 🤷🏻♀️
Lulemom Bbilgilii ilk zamanlar emmeye başlarken tuttum. Sonra bıraktım.3-4 ay sonra hiç tutmadım kendisi buldu
Jeatimo Bbilgilii memeyi kendisi tutuyor ve emme refleksi iyi kızımın bende tutmadım o yüzden sonra doktor kızdı sütün yağı aşağıda kalıyor on süt gidiyor diye tutuyorum şimdi alttan hep
Bbilgilii Yavrukurt47 yaa demek öyle. Ben de tutayım bari . BAna zorlanmıyor gibi geldiği için tutmuyordum belki de zorlanıyo
Bbilgilii Asllihhan ben de ilk başlarda tutuyordum ama ilk ayından sonra tutmamaya başladım. Çünkü sürekli emiyo ve zorlanıyo gibi durmuyordu . Ben de tutayım bari
MSM58- 6 aylık bebeğim hala destek veriyorum çünkü çabuk yoruluyor kayıyor ağzından çenesinin gücüne göre değişiyor bence bu durum
Bbilgilii MSM58- benimkinin sürekli ağzında olduğu için sürekli tutsam benim için zor olacak çünkü genelde uyuyo memede. Ama sanırım tutmam lazım benim de en azından hızlı içtiği zamanlar
Bbilgilii Lulemom ben bulurken tutuyorum ama emdiği sırada tutmuyorum . Sürekli emdiği için hep tutmak çok yorucu bir de ben tutunca birşey değişmiyo gibi geliyo
Bbilgilii Jeatimo ben de sürekli emdiği için artık takibi bıraktım yok doğru tuttu mu iyi emdi mi falan sürekli bunları düşünmek çok yorucuydu o yüzden o emerken sürekli bir tutma yapmıyordum ama artık en azından uzun zaman emmediğinde tutarım