Rainnnn Miniazra 3 ay 5 ay arası mükemmeldi 10 günlük bir eğitim sonrası başarmıştım çok mutluydum taaaki 5. Ayı bitene kadar birden bişey oldu çocuğa 3 saniyede uyuyan çocuk 1,5 saatte zor uyuyor ağlayarak uykuya dalıyor 😢
Ayaz22 Aynı dertten bizde muzdaribiz 7 ay 14 günlüğüz ya memede yahutta beşiğinde sallamadan uyumuyor.ne olur benim de oğlum kendi kendine uyusun biran önce.
Neslihansr Oldugugibibiri şöyle ağladı uyandığı zaman beni yanında hep görmek istedi onu da zamanla azalttık şimdi 3 yaşını geçti bazen uyanıyo bazen uyanmıyo
Oldugugibibiri Neslihansr yani şöyle benim bebeğim sallanarak uyuyor. Yanına uzanıp yatırmak istiyorum o şekilde asla uykuya geçmiyor ağlıyor. Yani yanında yatmamız destek kabul etmiyor sanki desteksiz yatırmaya çalışıyorum gibi oluyor. O sebeple sordum. Yanına yatınca hemen kabul etti mi bu durumu. Ağlamadı mı diye
Neslihansr Oldugugibibiri böyle tam ayağınız da uyumak üzereyken indirin ve yanına uzanıp pış pış yapın biz öyle alışmıştık
Oldugugibibiri Neslihansr hay Allah bi tek bizde mi tuhaflık var. Öyle dalmak üzereyken benimki bir anda cin gibi oluyor hiç uyuyormuş gibi Mahmurluk olmadan. İndirmem ya da durmamla direkt gözlerini 😳 açıyor
Minikmucizemiz1301 Oldugugibibiri vaalla bende 1 saat kolumda uyutuyorum yatağa koyduğum anda aynı dediğiniz gibi kocaman gözlerle hemen ağlamaya başlıyor 🤦🏻♀️
Oldugugibibiri Minikmucizemiz1301 ben olsam o uyku halinden hayatta çıkamam nasıl başarıyorlar anlamadım o tatlı uyku halini nasıl bırakıyorlar çözemedim valla 😂
Minikmucizemiz1301 Oldugugibibiri aynen ama uyku eğitimine başladım 2. Günümüz gayet başarılı gidiyoruz umarım böyle devam eder 😃
Minikmucizemiz1301 Oldugugibibiri youtube da gözde Erdoğanin videosunda anlattiklariyla basladim ni cok video da blog yazısıda okumuştum onların söylediklerini uyguladım kesinlikle düzen sartmiş bir gün bozuldu düzeni aşırı huzursuzlasti gülücükler atarken normalde simdi çığlık kıyamet uyumak istememe vs var belkide 4. Ay atagidir 3ay 5 günlük çünkü