Herkese merhaba. Bununla ilgili çok post bar evet. Çoğunu da okudum ama sanırım kendi yaşadıklarımın normal olup olmadığını duymaya da ihtiyacım var. Kızım 27 aylık. Pzt günü tuvalet eğitimine başladım. İlk gün çok kötüydü. Belki 15-20 kıyafet değiştirmişizdir. Her seferinde üstüne yaptı. Her seferinde sabırla anlattım tuvalete yapabileceğini. Buarada konuşabiliyor. Normal cümle kuruyor. İkinci gün zamanımızın çoğu WC de geçti ama üstüne yaptığı da iki yada üçtür. Ama tabi her seferinde ben götürdüm kendisi hiç demedi çişim var diye. Dün biraz sevindim enazından WC ye yaptı diye ama bugün yine üstüne çok yaptı. İşin kötüsü kıyafetine yaptığı için de rahatsız olmuyor. Görümcem rahatsız olmuyorsa zor öğrenir bezi geri tak dedi ama pes etmek istemiyorum. İlk sorum rahatsız olmadığı öğrenemeyeceği anlamına mı gelir. İkinci sorum kendisinin söylememesi normal mi. Ben saat başı falan götürüyorum. Bazen yapıyo bazen yapmıyo. Bazen WC den çıktıktan beş dk sonra kıyafetine yapıyo. Acaba hazır değil mi bezi geri mi takmalıyım yoksa bir süre daha çabalamalı mıyım bu yaşadıklarım sürecin normal gidişatı mı