Masal0202 Selam kızlar bebeğim 2ay 10 günlük yüz üstü yatırdığımda kafasını kaldırabiliyor dün doktor kontrolümüzde iki elinden tutup kaldırdığında kafası geriye gitti ama sonra toparladı varmı iki aylık bebeği böyle olan anneler
goktugmehmettt Masal0202 benimde bebeğim iki ay pn günlük ne yapmasını bekliyomuş iki aylık bebeğin kalkıp yürümesini falamı bazen doktorlar çok abartıyo valla ben iki aylık kontrolüne götürmedim yarın aşı günümüz zaten sağlık ocağındaki doktor bakacak ters bi durum varaa oda söyler
Betyblue Masal0202 benim bebeğimde iki aylık aynı şekilde kafaya takmayın sürekli kafasını tutacak hali yokki bazen tutamıyor doğal olarak
Nursemommm Masal0202 canım benimkide o aylarda yüzüstü çok güzel kaldırırdı ama o sekilde kollarindan tutup kaldırırken salardı 3.aydan sonra daha kontrollu oluyor
Masal0202 goktugmehmettt ya sormayın insanı korkutuyolar kıyaslamak doğru değil ama sizin bebişiniz tutabiliyormu
goktugmehmettt Masal0202 Valla canım ben omzuma falan alıyorum direk kafasını geriye atıyo tutmasam elimle tuttuğumdada yine öyle aman aman kaldırmıyo destek verirsem kaldırıyo doktora göre ne olmaaı gerekmiş peki
Masal0202 1kizanasi maşallah bizimkide kaldırıyor ama sendeliyo işte dediğiniz gibi her çocukta aynı olmuyo
hemsire09 Masal0202 benim bebeğim de 2 ay 4 günlük hala tam anlamıyla kafasını tutamıyor çok normal karın üstü egzersiz yaptırıyorum günlük 3 5 dk yavaş yavaş tutar napalım 2 aylık bebek bu daha yeni yeni kendilerine geliyorlar 😆
Masal0202 goktugmehmettt benimde öyle canım ya sırt üstü yatırdı bebeği iki elindrn tutup kaldırdı benimkinin kafası geri gitti sonra toparladı yaşıtlarına göre biraz zor kaldırdı dedi
Deletedmom_33 Masal0202 40 indan beri kafayı taşıyor benimki rahat rahat şuan 67 günlük. Ayak altlarına elimi koyunca göğüsümdr kayarak yukarıya doğru itiyor kendini hatta. Yüzüstü de kafayı kaldırıp etrafı izliyor
Masal0202 Deletedmom_33 maşallah benimde öyle aslında çevrem de ne güzel kaldırıypr falan dedi arada kafası sallanıyor ama normal herhalde