Yavrukurt47 Bebeği yan ve sırt üstü yatırmanın kafa şekline etkisi var mı ? Bebeğim bir aylık kafası uzun biraz 😂🙏🏻
Egeberk Yavrukurt47 evet var tabi anne babanin da etkisi var ama siz yine kendiniz ayarlayarak yatırın tabidigim birinin bebeğini hiç ellememisler dümdüz yatirmislar kafasının arkası resmen dümdüz benim annem allahtam bebeğimi hep yan düz sağ sol yatırdı öyle bı problemim olmadı
sedaozan Yavrukurt47 tabi ki var kafası doğumdan sonra şekilleniyor bebelerin hep aynı yöne yatırmayın bi kaç gün sağa bi kaç gün sola yatırın sürekli sırt üstü yatarsa kafası düz olur ayrıca dikkat edin ☺️
Ceren_301121 Yavrukurt47 4 aylık benim oğlumda hiç sevmedi yan yatmayı düzleşmiş ve azıcık uzun düz kafa yastığı önerdi doktorumuz canım aldık bakalım işe yarayacak mı
Yavrukurt47 Egeberk Ben de hep yapıyorum ama sırt üstü durmuyor sağ sol hep yatırıyorum sırt üstü uyanıyor hemen
Yavrukurt47 sedaozan her uyanışta değiştiriyorum ama sırt üstü bugün başladım çünkü durmuyor bakalım şuan durdu 😂
Egeberk Yavrukurt47 şey yapabilirsiniz düz yatırın sonra tepeden ilgisinin çekin 5-10 dakika oyalansin en azından o şekilde
Annelojist @Yavrukurt47 benim oğlanın kafası yamuktu daha yeni düzeldi terse yatırmaya başladım. Asla yan yatmaz hep düz yatıo kafasını çevirir hala da öyle kafasının arkası da düzleşti ama yapacak bişey yok çocuk yan çevirince kütük gibi kalıyor😂
Yavrukurt47 Egeberk Mecbur valla kafası üzüm gibi oldu yavrumun sağa sola hep yatırdım ama sırt üstü bugün başladım yüne ara ara koyuyordum inşallah geç kalmamışımdır
Ceren_301121 Bide benim oğlum boynunu tutuyor ama hep sağ tarafa doğru sola çevirmek istemiyor ilgisini çeksin diye hep sol taraftan bişeyler yapmaya çalışıyorum ama başka bir çözüm varmı acaba dengeyi tam kuramıyor boynu
Egeberk Yavrukurt47 geç kalmamissiniz ama siz yinede dikkat edin şuan yumuşak olduğu için kafası çabuk şekil alıyor 🥰