1balAnnesi canımm bende oldum çok fena ateş sıtma mide bulantısı Allah kolaylık versin ben iki kez gittim hap olarak klamoks verdi krem stafine bi de eczanede çözelti hazırlattık doktor yazdı eude gular diye kremi sürdükten hemen sonra bu çözeltiyi sürüyorsun 24 saat pamukla kapalı olacak ama her 2 saatte bir sağ her sağımda krem çözelti yaptım ne cektim ah ah süt damla gelmedi gelende yemyeşil enfeksiyon sağdım hep bi ara kanlı oldu ama inan 2 gün sonra ilaç çok iyi geldi sağ İnan 2 saate bir kalk sağ ve göğsüne üç parmağın ile yukardan göğüs ucuna doğru bastırarak masaj yap uca getir ama mutlaka tıkanıklığı açmak için sağdık döktüm ben doktor ver dedi ama içime sinmedi işte lavaboya dökerken baktım avuç içi kadar pıhtılar düştü hep nasıl cıktı bu ya burdan dedim defalarca çok zor çok dokunamazken sağmak masaj yapmak zır ama yap lahanayı duydum ama sen dediğim ilaçları bi doktora sor istersen 2 günde acısını aldı krem ile o çözelti özellikle genel cerrahi vermişti bana çok iyi geldi Allah yardımcın oksun attan düşeni ancak düşen anlarmış derler ya içim acıdı anlatırken bile geçmiş olsun 😔