Eylul0819 Merhaba 2 aylık KıZım var özellikle akşamları emdikten sonra gene meme istiyor uykusuzluktan direniyor resmen beşiğine koyuyorum kıyameti koparıyor mememde kavga ediyor sürekli meme de napıcam ben cok yoruluyorum emzik almıyor beni emzik gibi kullanıyor resmen
Burcuhira Eylul0819 aynı bende senin gibiyim memede uyuyor bide yatınca ağlıyor uyanıyor kucağa alıyorum memede direk uyuyor sanki doymuyor gibi gazınıda çıkarıyor aslnda keyif yapmak mı hoşuna gidiyor anlamış değilim
Cansu08 Eylul0819 benim de öyle emzik almıyo beni emzik olarak görüyo. Ben hep emdiğini sanırdım oysa çok emmiyomuş. Mama da veriyorum. Şimdi daha huzurlu uyuyo. Memeyi iyi çekmediği için doymuyo. Uyuya kalınca yatırıyodum. Haliyle hemen uyanıyodu. Şimdi mamayla doyuruyorım. Meme onun için çay kahve oldu
Tubutubu Eylul0819 ayni beni yazmışsın biz 6 aylik olduk hala ayni goguslerim tekrar yara oldu emzige alistirsam beni birakcak ama alismiyo malesef cok zor
Eylul0819 Asena günde 3 kez kaka yapıyor gazınıda çıkarıyor ama bilemedim ki inş gazdır özellikle akşamları böyle
Eylul0819 Ars_ neden böyleler vallahi hayattan soğudum hep böylede devam ederse na parım 4 saattir uyutmaya çalışıyoruz ama tık Yok
Ars_ Eylul0819 banyo yaptırdım az önce , masaj yaptım , Işıkları söndürdüm , şu saat olmuş haşa mememde ve gözleri açık :(
Eylul0819 Cansu08 mama vermiyorum emiyor kilo alımı iyi anlamıyorum neden böyle 😏 çiş günde 7 8 kez yapıyor ordan anlıyorum doyduğunu
Egelihayat Ars_ gazi olabilir zeytin yag ile karnina masaj yapin. Bebekler memede gaz yapar güvende hissederler. Bi masaji dene ılık ılık.
Cnszeze Ars_ gözlerinin üstüne muslin ağız mendilini koyuyorum geceleri çabuk uyusun diye dene istersen. Emzirme önlüğü ile emzirdiğimde daha rahat uyuyor hatta. Geceleri bu kar ediyor ama gündüze daha çözümüm yok benimle bir kalkıyor benimle bir yatıyor.
DandiniDandiniDastana Eylul0819 bebeğim 7 bucuk aylık :) hala öyle. Belim ağrıyor sırtım ağrıyor ama napalım onlar mutlu olsun. Emmek istiyor. Koklamak istiyor. Ona hitap etmeye çalışıyorum.