Tuanamam Selam kızlar Başakşehir ,Bakırköy ,Bahçelievler tarafında doğum doktoru tavsiyesiniz var mıdır memnun kaldığınız rica etsem yazar mısınız ?
BenMathilda Tuanamam Nisa hastanesi derya hanım iyidir. Genel olarak civarda en iyi kadın doğum hastanesi nisa hastanesi bence
yektasmom Atakent Acıbadem’de Aytaç bey var kesinlikle tavsiye ederim. Özel muayenehanesi yok ama çok ilgili ve her an ulaşabilirsiniz, hastane ve hemşirelere de söyleyecek hiçbir şey yok zaten.
nurbenli Gop avrasya da Atilla Okur var işinde çok iyi ama insan ilişlilerinde iyi değil eğer sabrederim diyorsan bir bak. Bir de Halise Yollı var Özel levent hastanesindeydi şimdi Medistanbul diye bir hastaneye geçmiş o doktor daha iyi hatta instagramdan da bir bakabilirsin hemen hemen herkese elinden geldiğince tam açıklıkla kısa sürede normal doğum yaptırıyor verdiği egzersizlerle falan
nurbenli Ben çok istedim Halise Hanımda doğum yapmayı ama çocuğuma hamileyken levent hastanesinde renkli ultrason yoktu bir iki kere gittim sonra avrasyada devam ettim kontrollere