Snmadr Memnun musunuz kolaylık sağlıyor mu kendim süpürmüş gibi diyebilir misiniz şarjı nasıl gidiyor hangi Marka model almalıyım 😂🙏
Tatlican Snmadr xiaomi robot vakum mop pro kullaniyorum memnunum ablam ve kardesim xiaomi robot vakum mop 1c kullaniyor memnunlar
Kafam Snmadr kız millet robot supurge aliyo ben supurge calistiramiyom diye esime dedim alalim diye girgir almis hem ekonomik hep daha sessiz bilmedigim robotu evime sokmam diyo sanki tanidigi robot var😂😂😂😂
Fabulas Snmadr roborock s6 MaxV kullanıyorum evim dubleks cok memnunum. Öncesinde tefalde kullandım oda iyiydi ama roborock daha hızlı
Bsrumt55 Tatlican ilk başta evi haritalandirirken tüm odaların kapısını acıyor musunuz yoksa süpürdüğü odayı kapatıp işi bitince mi açıyorsunuz
Serra_Annesi Roıdmı eve plus kendiliğinden çöp hazneli süpürge kullanıyorum çok memnunum ☺️ Yılbaşından önce almıştım şu an fiyatlar baya yüksek
Tatlican Bsrumt55 haritalama yaparken butun odalarin kapaisi acıktı zaten sadece duvar kenarlarini gezdi haritalamayi osekilde tamamladı