Cocugum ıstedıgı olmadığında kafasını yerler vuruyor bıldıgın feriha gıbı bayılıyor, sürüklenıyor. 20 aylık erkek çocuğu. Erkek cocukları boyle dıyorlarda ben pek ınanmıyorum . Bı cocugun sınırı olmalı kendını gerı gerı atıyor boyle sankı canından can cekıyorlar bılmeyen bırısı gorse cocugu evde boguyom olduruyom sanacak . Heryerde boyle . Tek cocuk suan hamıleyım 2. Ye ıstenmeyen hamılelıktı ama sevındım olmasına da . Kımseyle anlasamıyor kımın elınde ne gorse parkta mısafırlıkte kapısıyor elınden almak ıcın . Dıger anneler ayıp olmasın diyeaglıyor dıye kendı cocugunun elınden alıyor benım cocuguma verıyor . Onların cocugu aglamıyor ama . Cok sıkıntıdayım hamılelık bır yandan bu huylar bır yandan 2 yas sendromu desem eskıden berı boyle idi . Istedıgı olacak hayır kelımesının ustune ustune gıden bır cocuk . Ben psıkologa mı gıdeyım . Bu sekılde ağladığında ne yapmalıyım nasıl davranmayalım . Cok hıperaktıf yorulma ne bılmıyor ordan oraya aksama kadar kosar uykusu gelıp bayılana kadar . Çocuğunun huyları boyle olup sonradan gecen degısenler var mı merak edıyorum . Nasıl bır yol ızlemeyelım onerı ıstıyorum . Bıde hangı doktora sormayalım o oyle davrandıgında napcam döviyim mi sakınce durayım mı nasıl sakınlestıreym . O kadar cok sınırlenıyorum strese gırıyorum kı agzının ustune bır tane yapıstırayım dıyorum . Sonra o daha çocuk dıyorum . Kendımı sıkmaktan bıktım usandım artık ona karşı. Şiddete karsıyım cocugum dayak ne bılmez tokat göster güler öyle bı bılmıyor dayagı kızmayı