Mihriban36 Hanimlar bebegim 6.5 aylik 3.ncu aydan beri kusuyor acaba bu durumu yasayan oldu mu reflüyü nasil atlattiniz ne kadar sürdü neler yaptiniz yardimci olabilecek kimse var midir😪
Onurbunur Mihriban36 1 ay 4 günlük doğduktan belli zaman sonra kusmaya başladı imreniyorum kusmayan bebeklere sanki midesinde bir şey kalmıyor gibime geliyor biraz beslediken sonra biraz dik tut gazını mutlaka çıkar çünkü gazı çıkaracam diyeye kusabiliyor fışkırır tarzda kusmazsa sorun yapma benimde mendil dayanmıyor mesela
Eylbsr Onurbunur Benim de 25 günlük bebişim . Bir haftadır kusmaya başladı ben de çok üzülüyorum her emme sonrası nerdeyse kusuyor bunun bir çaresi yok mu 😓😓😓
Onurbunur Eylbsr yinede doktora gösterin isterseniz fışkırarak kusmasına dikkat edin öyle kusması sorun
RiverandSun Motiliumla gaviscon birlikte kullandık biz. Ozman fayda gördük. Dr unuza sorun bunu belki küçük diye vermemiştir. Ben büyük kızımda yaşadım ama 6 aydan sonra başladı şiddetli kusmaları. Gaviscon infant ve motiliumu 1 sene kullandık geçti