Mevaaaa 3 ay 20 günlük bugün yerde tek başına ters döndü normal de kaç aylıkken dönüyor merak ediyorum 😊
Minikcivcivim Mevaaaa bilinmez , kimisi 3aylıkken döner kimisi 10aylıkken dönmez kalkar koşar 🤷♀️ Sanırım ortalama olarak 6-7ay diyorlar ama öncesine sonrasına bir şey demiyorlar çünkü her bebek kendine özeldir 💜
Snmmns Mevaaaa benimki uc bucuk aylikken yuzustunden sirtiustune donuyordu bidaha kimildiyamiyordu 4 bucuk aylikkende tam donmeye basladi simdi 7 aylik fıkır fıkır valla
ays_eyll Mevaaaa benim kızımda üç ayı doldurmadan dönmeye başlamıştı şuan 4ün içinde üç gündür kendi ekseni halinde 180 derece farklı yöne döner oldu😃
AhmeTubq Mevaaaa bnmki aynı 3 ay 20 günlükken döndü bgn 26 günlük kolunu da kurtardı tam olarak soldan yüzüstü dönüyor artık maşallah 🧿 ☺️
Mervemira Mevaaaa zamane bebekleri cok hizli benim kizim 3.5 aylikken emeklemeye basladi 🤷♀️ Fildir fildir dönüyo yataginda 5 aylik su anda dogru pozisyonu bulana kadar canimiz cikiyo bulacak da uykuya dalacak
NrgL_67 Mevaaaa 3 bucuk aylıkken dönmeye çalışıyordu deniyordu yani şimdi 4 buçuk aylık kendi basına dönebiliyor
Hazine_aykut Mevaaaa biz 4 aylığız dün ilk kez döndü buğün de aşıdan geldik oyun halısına yatırıp kahvaltı yapıyodm içeri bi girdim yüz üstü dönmüş birde peynir gbi kusmuş yüzü gözü peynir olmuş gülmekten öldüm 😂
Alyaveannesi Mevaaaa gelişim herkese göre değişmektedir ve özeldir 😊Benim kizim da tam bes ayı bitti o zaman döndü 🥰
Larinaz 3 ay 1 haftalıkken falan döndü.3 ay 2 haftalıkken kolunu kurtamaya basladı.popo üstü emekliyor hatta baya 3 4 metre ilerliyor 😂ama yüz üstüyken dönemiyor henüz kolunun üzerinden.3 ay 3 haftalıgız
Deletedmom0340 Mevaaaa benim bebeğimde 3 ay 13 günlükken dönmeye başladı ve sürekli dönüyor artık. Sanırım normali bu aylar döndüklerine göre🤗
Erdemim Mevaaaa eğer benim bebeğim gibi hareketsiz bir bebeğiniz varsa 6 ay 7 gunlukken dönmüştü. Şimdi asla sırt üstü durmuyor hemen yüzüstü dönüyor. Sonra da döndüğü için ağlıyor 😅😅