Yavrukurt47 Bebeğim bir aylık ağzını arıyor memeye gelince bazen asla emmiyor bazen 2-3 dakika emiyor uykuda verdim yüne aynı dün geceden beri böyle 2 gündür kakasını yapmadı karın ağrısından alabilir mi ki ?🤷🏻♀️
basaksahinx Yavrukurt47 ben çok uzun süre kaka yapmazsa relaktaz kullanıyorum gaz damlası işe yarıyor doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz
Aayse32 Yavrukurt47 sadece anne sütü alıyorsa kaka yapmayabilir 10 güne kadar normal anne sütünün neredeyse tamamı bagırsaklar tarafından emilir ve dışkı oluşturmaz demişti doktorum
Yavrukurt47 Aayse32 Evet sadece anne sütü ama dün geceden beri emmek istemiyor ağzını arıyor memeye gelince ya kendini geri çekiyor yada 2-3 dakika emiyor
Aayse32 Yavrukurt47 meme reddi yaşıyor olabilirsiniz bazen benim kızımda yapıyor kucağınızda ayakta emzirmeyi deneyin sinirliyse sakinleştirip tekrar deneyin
Aayse32 Yavrukurt47 bir de aç olduğuna emin misiniz bebekler ilk aylarda refleks olarak aranırlar belki karnı toktur ama yine de aranıyor olabilir
Yavrukurt47 Aayse32 Atak dönemi belkide ondandır hiç zorlamıyorum vermek için strese girmesin diye çünkü huzursuz değil gayet sağlıklı huzurlu gözüküyor ama annelik ilte insan hep kesin bir derdi var diye yorumluyor