ballibadem Arkadaşlar 4 aylık aşılarını olmaya gittiğimizde ebemiz vegaferon damlasını verdi daha öncede D vitamini damlası vermişlerdi çocuğumda çok huzursuzluk yaptı bir kaç gündür yine huzursuz acaba damladanmı diye düşünüyorum kullanan varmı aranızda
Neslimi ballibadem Bence kullanmayın genelde verdikleri hep bebeklerde yaramıyor imkanınız varsa özel olandan alın doktorunuza danışın daha sağlıklı bilgi verir size
Bebegimm1 ballibadem genelde gaz kabizlik yapiyor ben hic kullanmadim rikse atmadim.cnku burda cogu anne saglik ocaginin verdiklerinin yan etki yaptigini yazmisti eczaneden kendiniz alin vermeyin zaten huzursuz olmş bebeginiz
Fatoscum ballibadem kabızlık yaptı,sanırım dişlerde kararma leke de yapiyormus.İmkaniniz varsa ocean kullandım ben.
ballibadem Neslimi doktorumuza yeni gitmiştik bir dahaki kontrolümüz bayramdan sonra bir ay kullanmasa bir şey olmaz heralde dimi
Neslimi ballibadem Bir şey olmaz bu arada kendi kan değerlerinize da baktırın bir yaş öncesi bebekler de kan ve demir eksikliği anneden geçiyormuş eğer ezmiriyorsanız kendi degerlerinize de baktırın varsa bir eksiklik vitamin kullanımına başlamanızı tavsiye ederim bende de aynı durum mevcut benden bebeğim geçti ben duzelmedigim için bebeğimin de geçmiyor