Gnssareelmas Kizlar 3 ay 20 gunluk kizim iki gundur gunduz 5 dk dahi uyumuyo gercekten inanamiyorum bebek oldugunu unutuyo 😂 nasil dayaniyo anlamiyorummm. Artik gunduz uyumayacak mi 🤭
Efekan09 Gnssareelmas 4.ay atağına hazırlanıyo sanırım 😂😂😂 bi ay sürecek bu durum bizimki de biraz erken girmişti atak moduna 😥
busrababuz Gnssareelmas bebekler büyüdükçe huyları oturuyormuş bazen gündüz uyuyor bazen gece benim ki dün tüm gün uyudu Bugün de tüm gun ayakta böyle olunca dus aldırıp emzirip yatıyorum uyuyor o zaman
Bebegim_ben Gnssareelmas 3 ay 1 haftalik tam 1 aydır böyleyiz artk az da olsa uyusun dinlensin die hep ayağımda yoksa gözleri kıpkırmızı oluyo
Sevgi1 Efekan09 valla bizde erken girdik bı hafta var 4 aya erken biter umarim başka napiyolar nasıl geçecek ya bu ay
Gnssareelmas busrababuz bugun iki kez yikadim hani uyur diye hayir saat sabah 6den bu yana hic uyumadi napalim gece uyusun ne zaman isterse 👍
Efekan09 Sevgi1 ağlama sürekli kucak isteme huysuzluk mızmızlık uykusuzluk iştahsızlık her şeye sinirlenme bağırma aklınıza gelebilecek bütün kötü şeyler 🙄
Gnssareelmas Sevgi1 gozleri kipkirmizi kulaklarini kasiyo bakiniyo yatmak asla istemiyo salyalar aldi basini gidiyo ama huzursuz degil mutlu istahi da iyi masallah
Mevaaaa Gnssareelmas 16 mart doğumlu mu 🤗 benim kızım da tam3 ay 20 günlük normal de gündüz iki üç saat uyuyan bebek bir haftadır beş dakika bile uyumuyor gece de normal de bir kere uyanırdı artık dört beş kere kalkıyor 🙄
Bvg Gnssareelmas 3 ay 13 gunluk gunduz toplasan 1.5 saat uyuyor o da 3 e bolunmus bir sekilde 15 gun once falan uyuyodu en azindan gunduz birsz artik o da kalmadi gecede daha sık uyanmaya basladi benim coxuk gitti baskasi geldi sanki
Gnssareelmas Bvg aynen canim oyle oyuncaklariyla oynuyorum karsisinda yorulsun diye ben yoruluyorum karsisinda o izlemekten yorulmuyo