Elisa1221 Kızım 8 aylık ve aşırı derecede saçları dökülüyor bugün yastığına baktım ve bütün yastık saç içinde 8. Ayda saç dökülmesi normal mi yardımcı olur musunuz
Sogancik Elisa1221 bebeğim 5 aylık canım bilmiyorum. Bilen anneler yazar inşallah 💛 inşallah normal bir şeydir değer eksikliğinden değildir.
Annis-ogul Elisa1221 eski saçları dökülüp yenileri çıkıyorsa normal ama o evdeyiz geçtiyse bi kan tahlili yapmanız gerekmektedir. Doktorumuz 8. Ayda kan ve b 12 değerlerine bakmisti .sizde kontrol ettiği
Elisa1221 Annis-ogul daha öncede 2-3 aylıkken döküldü saçları yeni yeni Çıkıyordu saçları ama şuan birden dökülmeye başladı yastığı üstünüz başımız hep saç
Aslihan2 Dört beş aylıkken döküldü benim bebeğimin saçları şuan sekiz aylık olacağız saçları uzuyor çıkıyor bilemedim canım bi doktora mı danışsan yada şampuan felan mı alakalı acaba yeni mi başladı baştan beri varmıydı
Elisa1221 Aslihan2 bizim de 2-3 aylıkken döküldü yenileri çıkmaya başlıyordu şimdi dökülüyor anlamadım bende
75kinalikuzu Elisa1221 normalde bebekken dökülür sürekli yattığı için bu ayda normal değil 9 aylik olunca kan değerlerine bakıyorlar o zaman belli olur Su an birşey yapmanıza geçerek yok
Kocakgiller Elisa1221 yanı aşırı değil ama benim kızında bir dönem dökülmüştü normal diye okumuştum. Bi doktorunuza danışın bence
Sevimliayicik Elisa1221 Oglumunda saçları döküldü ama 3 ayda yani 8.ayda yeni saçları çıkmıştı bile bilemedim yinede götürün doktora başka bir şey çıkmasın nolur nolmaz
Elisa1221 Sevimliayicik inşallah çıkmaz aşırı dökülüyor Buda beni tedirgin etti 18 inde randevumuz var