yareninannesiiii Sütüm azaldı bebeğim bir kaç gündür gündüzleri emmiyordu göğüslerim yemek yememe ve günde en az 2 litre su içmeme rağmen yumuşak oldu bu duruma gerçekten çok üzülüyorum sütümü nasıl arttırabilirim
Mrvekpk yareninannesiiii goguslerinin yumusak olmasi süt olmadigi anlamina gelmz canm bebek emdikce iner süt moralini bu sekilde asagi çekme yüksek tut birde sicak kompres yapabilirsin yada duşta goguslerine masaj yap işe yariyo yiyecek olarakta yulaf bulgur sogan(gaz yapar) cok ise yariyo birde olmazsa olmaz booolll suu 😊
Tweetyy yareninannesiiii canim dun bi postta @bikerem yazmisti isirgan otu tohumunu demleyip içiliyormus. Dun ve bu sabah birer bardak içtim sütüm azalmaya başlamıştı anında etki etti. @bikerem tesekkur ederim ♥️
yareninannesiiii Mrvekpk doğumdan beri ilk defa yumuşak birde ilk çocuğum korktum öyle eşimde sürekli emsin diyip duruyor sütün tadı değişmişti bir kaç gün önce ondan emmiyordu düzeldi süt bu seferde inince yok gibi geldi yulafı şuan aldım elime sade yiyorum siz öyle diyince
Sblatc yareninannesiiii bu aylarda herkesin öyle oluyo. Vücut artık yeterli miktarda süt üretiyo önceden fazla üretiyodu.
Alpylmz yareninannesiiii ben 40 günlük okduk canım bebek 15 dk da bi emiyo o yğzden de hiç gögsüm dedgin hibi degil di hep yumuşacık ben devam ediyorum ama süt yapan şeuleride ihmal etmiyorum günlük 5 litre su içiyorum yinede aynı hergün sabah akşam yogurt ve kimyon çayı tüketiyorum moralini yüksek tut vardır sütün
Mrvekpk yareninannesiiii bebeklerimiz ayni dönemde benimde ilk bebegm sütüm mü yok doymuyomu acaba gibi düşünceler gercekten cok etkiliyo senim psikolojin moralin ne kadar yerinde olursa bebeginde o kadar huzurlu oluyo sütün artıyo bol bol.emzir yoksa bile emerek gelcek süt kimin ne dediginede bakma babasi olsa bile bebeginin ihtiyacını en iyi sen bilirsin ❤ yemegin yoksa aksama sebzeli bool soganli bi bulgur pilavi yap canm sifa olsun insallah memeler süt dolsun taşsin 😘
Mrvekpk yareninannesiiii 2 bucuk aylik benimkide sezaryen dogum yaptm ben 3-4 gun kadar sütüm gelmedi basta mama verdim mecburen benim hatam biberonla vermek oldu ilk 1 ay beni biraz zorladi memeyi tutmuyodu sütümde dolu dolu olmadigi icin biberondaki hizli akişi istiyodu tabi ben direndim vazgeçmedim simdi cok güzel anne sütüyle ilerliyoruz cok şükür umarim böyle devam eder cok istiyorm 2 yasina kadar emzirmeyi 🙏
bikerem Tweetyy sifa olsun insallah, cok sevindim. Saeimsak doveceginde ezip domatesin uzerine atip yiyince de direk salgi yaptiriyir unuttum bunu soyemeyi🥰
mutluuanneee Mrvekpk peki mamayı kestikten sonra doyduğuna nasıl emin oldunuz ve mamayı bırakınca huysuzluk yaptı mı
SevgiSelim14 Mrvekpk benim bebeğimde ilk dolu doluyken emiyor çok güzel ama gogsum yumsadigi zaman emmek istemiyor sinirleniyor nasıl alistirabilirim acaba 33 günlüğüz bu arada
Mrvekpk mutluuanneee doktor kontrolünde kilo alimi cok iyiydi birde günlük dolu 5-6 çişli bez aliyosan doyuyodr dedi doktorumuz suan emme refleksleri oldugu icin doymamis gibi sürekli emmek ister dedi her memeyi en az 15er dakika emziriyosan ve emerken aktif olarak yutkunuyosa doyar dedi bunlara dikkat ediyorum canm fazlasini kusuyo bile 😊
ozgeeclk Benimde sütüm az geldiği için doktor tavsiyesiyle prolac damla ve humana çay içtm çok iyi geldi 1 günde etkisini gördüm
bikerem yareninannesiiii isirgan otu tohumu,öğütülmemis almisti da arkadas onu ezebilirsin diye dedim. Öğütülmüşu de var. Ayni sey ama tohum olacakmış