zarifbirhanim Esimin abileri iftara gelecek. Nasil bir menü hazirlamaliyim? Ben, Mercimek çorbası Arnavut cigeri Nohut Pilav Yaprak sarma Salata Etimek tatlısı düşündüm ama siz ne önerirsiniz? Farklı menu öneriniz varsa yazabilir misiniz
elifizm zarifbirhanim çorba değişebilir , köz biber domates çorbası olur mantar çorbası olur. Bir de ciğer yemeyen olabilir örneğin ben kesin aç kalırdım ciğer yiyemiyorum. Nohut , yemek olarak değil mi. Gerçi o yemekse değiştirmeye gerek yok isteyen istediğini yer🙈
zarifbirhanim elifizm Esimin ailesi tavukçuluk yapıyor. Hepsi doğuştan cigersever. Yoksa bu konuya mutlaka dikkat ederdim. Ama haklısınız kalabalık sofra için riskli olabilir. Nohutu alternatif olarak koyucam sofraya yemek isteyen olur diye 😀😀
elifizm zarifbirhanim nermin kızılıtaş var , efsane fırın yemekleri tarifleri var insta sayfasında . İçinize sinmeyen birşey varsa bakılır🤗
NunuDudu zarifbirhanim Nermin abla candır 😁cidden tam tutan lezzetli tarifleri. Arnavut ciğeri o kadar insana uğraştırmaz mı sizi bence bir fırın yemeği yapın pilavın yanına tabakta daha iyi durur bir de bir hesap var şiirin mutfak sanırım esnaf lokantası işleten bir abla onun da tarifleri çok iyi özellikle mercimek çorbası gerçekten lokanta usulü oluyor.
zarifbirhanim NunuDudu ciğeri büyük bir tabakta ortaya koyacagim. İsteyen tabağına alsın. Nohutu etli yapıpda her tabagin kenarına koyarım diye düşündüm. Yarin gelecekler bakalım sayfada gyzel tarifler var. Oraya bakıyorum