Herkese merhaba iki bucuk aylik bebegim var. hamilelikte 22 kilo alip 92 kilo oldum. Dogumdan sonra(sezeryan) 83 kiloya dustum. Kirki cikana kadar istedigim her seyi yedim ciddi anlamda cikolatalar pastalar borekler canimin her istedigini yedim ama kilo almadim. Emzirmek kalori yaktiriyor ondan kolay kolay almazsn dediler. Sonra biraz yediklerime dikkat edeyim dedim. Diyetisyen arkadasim bana besleyici gidalardan olusan guzel bir liste yazdi. Ayda bes kilo verirsin kilon yuksek oldugu icin dedi. Oyle kisitlayici bir diyet degildi abur cubur yoktu icinde. Bilin bakalim diyeti uyguladiktan sonra ne oldu? Bir kilo aldim 😂 iki ay boyunca her gun yas pasta borek yiyip kilo almayan ben diyete baslayip kilo aldim. Simdi de diyeti uygulamama ragmen gram kilo veremiyorum sabit kaldi. Hani emzirmek kalori yaktiriyordu. Ben niye az yememe ragmen kilo veremiyorum acaba ki kilomda yuksek dusuk degil. Valla arkadaslarim inanilmaz fazla yiyip zayif kaliyorken bu kilolar uzerime yapisti. Acaba sut vermek icin yagli mi kalmaya calisiyor vucut anlamadim gitti…