anakzusu Karyoladan 6 buçuk aylık bebeğim düştü burnu surtmus haliya sanırım burnu kızardı küt diye ses geldi kafası da çarptı sanirim neyine dikkat etmem lazım anne neyini gozlemliyim 😔😔
Utkucan anakzusu doktora görürseniz daha iyi olur 2 saat uyutmayın kusma uyku hali gözlerde kayma olursa hemen acile gidin 24 saat takip edin gece uyurken falanda kontrol edin
minecobaan anakzusu 24 saat kadar gözetim altında tutun kusmasına falan dikkat edin. Uyuduğunda da 2 saatte bir uyandırın çok çok geçmiş olsun bişey olmadan atlatırsınız inşallah bu süreci 😌
Kalpsizim33 anakzusu çok geçmiş olsun 2 saat uyutmayın ve takip edin bebeğinizi (Allah korusun )bi durum da hemen en yakın sağlık kuruluşuna gidin
MerveKayraTugra Çok geçmiş olsun Kusma morarma olmadıysa sorun yoktur gözlemleyin ve 2 saat uyutmamaya dikkat edin
Rose-leaf Pazar günü hamaktan düşürdü eşim 3 ay 12 günlük kızım 2 saat uyutmadık bizde kusmasına dikkat edin gözlerini kontrol edin ve uyutmayın inşallah bişey olmaz
EceVeAnil anakzusu ay canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah bişey olmaz aklıma bişey getirme Rabbim koruyor onları. Allah bir daha yaşatmasın canım.🙏
anakzusu Burda okuyordum hep bebeğim düştü diye üzülüyordum dikkat edeyim dusmesin etmesin derken benimde başıma geldi 🤦😔 Allah’ım korusun evlatlarımızı 🤲