AtaVeAnnesii Ben diyecek söz bulamıyorum okuduğum an beynimden vurulmusa dondumAllah aşkına bilen tanıyan orada yaşayan var mı yalan haber desin lütfen ya 😡
sevgikelebegi AtaVeAnnesii pislik 1 yaşındaki çocuktan ne istedin ya nasıl kıyabildin sen buna 😠😠 bu kişiyi bulsunlar erkeklikten men edilsin kesilsin biyerleri 😠😠😠
5050 AtaVeAnnesii Allah belasını versin o kadar mı gözü dönmüş pisliğin inşallah doğru değildir adalet yokki işte millet cesaret edebiliyor böyle şeylere
mamanveutdormir AtaVeAnnesii kızım var 6.5 aylık böyle şeyleri gördükçe okudukça korku sarıyor nasıl koruyacağım bu iğrenç dünyada onu diye ..
Balkupum2505 AtaVeAnnesii böylelerini diri diri yakacaksin allah belasini versin bebek lan bebek o.c nasil nevsin uyanir ona
sevgikelebegi AtaVeAnnesii taciz eden mi 16 yaşındaymış anası babası nerde ya nasıl terbiye edilmiş 😠😠 ALLAH ım korusun gerçekten nerden öğrenmiş nasıl yapmış
Kumsal_veannesl AtaVeAnnesii denecekbir söz yok kızım kucagimdaydi birden kızıma sarıldım yarabbim sen koru 🤲🤲
Dorukcugummm AtaVeAnnesii Allah bin belasını versin şu mübarek ramazanda..Rabbim sen cocuklarımızı koru,nasıl bir çağdayız😢
tenceretavakuskana Sıddetın her turlusune karsıyım ama boyle oc larını drı dırı yaksınlar bı meydanda
defmommy AtaVeAnnesii kızım 1.5 yaşında uyuyor yanımda aglayasım geliyor midembulanıyor şerefsizler nasıl kıyabiliyorsunuz bi yerleriniz kopsun inşallah