Brutal-Betty Bebekleriniz boy ve kilosu nedir. Günde kaç öğün veriyorsunuz Neler veriyorsunuz Rica etsem yazar mısınız yardımcı olur musunuz
Lulemom Brutal-Betty 7. Ayında 7 kilo 64 cm di. Biraz minyon bizimki. Şuan 7 ay 24 günlük. Sabah kahvaltı, öğlen yoğurt yada meyve tarzı ara öğün, akşam da sebze, et tarzı yemek veriyorum. Gündüz 3-4 kez de emiyor. 3.5-4 saate bir denk geliyor
Belinnaykk Brutal-Betty bebeğim 7 ay 15 günlük ek gıda olarak günde 2 öğün veriyorum sabah kahvaltı ve akşam olmak üzere araya da bazen elma - armut cam rendeden geçirip veriyorum sonrası zaten %90 Anne sütü bu şekilde 8 aya kadar böyle 9-ve 10 da 3 öğün vericem bu şekilde planlıyorum memeyi çok seven bi bebeğim var bu arada günde 5-6 kere bazen 10 kere bile emzirdiğim oluyor şuan diş çıkarttığı için daha çok emmek istiyor alt 2 dişi çıktı üstten de patladı 1 tanesi analık çok zor ama çok güzel ❤️ Kilosu da 10 şuanlık
agns Brutal-Betty ben 3 kez ek gıda veriyorum kahvaltı yoğurt ya da kefir akşam da çorba çok nadir muhallebi 9 kilo 72 cm kızım aralarda da emiyor
Yoruldum Brutal-Betty 7. Ay kontrolünde 9000 kg 74 cm di sabah uyanınca tarhana çorbası gece uyumadan tarhana çorbası öğlen kuru üzüm hurma muz öğleden sonra ceviz pekmez yiyor
Brutal-Betty Belinnaykk benim oğlum mama ile besleniyor bizde 7 ay 13 günlüğüz daha disimiz çıkmadı 🙈 ama ek gıdaya çok düşkün oğlum o yüzden sorun olur mu merak ettim
Belinnaykk Brutal-Betty bence olmaz her şeyi kararında veriyorsunuz zaten mamayıda ek gıdayı da bebişinizi yanaklarından öpüyorum ❤️