Mamaanne Kuzu arastir ben cok arastirdim inan sonra ankarada buldum arkadasi yolladim evlerine kontrol ettiler benim sansima adam askermis yurt disi gorevi cikmis bebege almislar ama evlerinde duramamislar adam yurt disina gidincesi kadin ailesine gitmis bebekte o sira buyumus urun nasildi biliyor musun naylonlari bile sokulmemisti otekiler 800 du bu adam 1250 yazmis pazarlıkla 1200 dedi. Hic kacirmadim arkadaslar ankaradan buraya gelirken sagolsunlar getirdiler 3 parca zaten montelemek cok kolay kargo parasindan kacma her sehir letgosuna bak ben adamdan video istedim hani onceden foto cektiyse gibisine arkadaslar ankarda olunca cok iyi denk getirdim. Umarim bulursun. Bir de nasil biliyor musun puset kismi titresimli gezmeye oturmaya giderken pusetiyle gidiom baktim gazi var aciom titresimi 10 aya kadar kullanilabiliyor. Ben tavsiye uzerine aldim bu markayi sifini almak zor. Bebegim cok gazliydi inan bak bu titresim yeri gaz ilacindan kurtardi bizi bakiyoruz ikiniyor hemen koyuyoruz 5 dk ya corttt 😁😁😁 bir de oyun oynarken kitap okurken koyuyorum hem gosteriyorum hem oynuyorum bebekte bende rahat ettik keske en bastan alsaydik diom simdi butun hamilelere diom birakin besigi bunu alin 2.eline bakin uzun yazdim biraz ama biz suan 3 ay 11 gunluguz 2 aylikken aldik