Melegimyus Kızım 23 günlük hem emiyor hem mama veriyorum sarılık olduğumuz için değerimiz baya yüksekti fototerapi falan aldık, doktorum ikisi ilerleyelim dedi cünkü 3 günde 400 gram vermişti ama sütüm kesilir diye çok korkuyorum 😓
annetatlisi Melegimyus bende anne sütü + mama olarak ilerliyorum gayatte güzel gidiyor şimdilik bebegim 1 ay 19 günlük
emayy Melegimyus doğduğu günden beri meme+mama veriyorum 3 ay 2 günlüğüz önce meme veriyorum doymazsa mama veriyorum
Asl-lyl06 Melegimyus bende mama+meme veriyorum kızım 5 ay 21 günlük çok şükür sütümün maşallahı var ama emmek istemiyor bazen zorlayamıyorum. Önceliği memeye verin doymazsa zaten mama verirsiniz. Allah’ın izniyle azalmaz sütünüz
Azraada58 Melegimyus bende hem mama hem meme veriyorum ama benim sütüm neredeyse yok gibi azda olsa gitsin diyorum 😔 fayda faydadır denemedigim şey kalmadı yinede zor geliyor
145352 Bende önce anne sütü veriyorum doymazsa mama veriyorum mamayı azaltmaya başladık sütüm dahada çoğalırsa mamayı kesicez inşallah 1 ay 5 günlük oğlum
annetatlisi Melegimyus ben günde iki kez falan verıyorum mama gece uykurken ve sabah kalktığında onun dışında anne sütüm yeterli geliyor 100 cc anne sütü verıyorum mamada 120
Melegimyus Asl-lyl06 ay içimi ferahlattınız ya vallahi benim kızımda öyle , meme veriyorum baktım doymuyor aranıyor mamasını veriyorum mümkün olduguncada az veriyorum
Papatyamkuzum Melegimyus ben iki günlüğünden beri mama ve meme devam ediyorum çok şükür iyi gibi ama kilo alımı az oldu buralar atak haftasında huysuzlanıyo. Hiç sütüm kesilir diye korkma bende paniklemiştim sütünü sağmaya çalış. İnşallah onu da içer. Benim buzlukta kaç paket sütüm var da kızım içmiyo onları. Mecburen çöpe gidecek onlarda
Diclemasal Melegimyus kesilmez emzirmeyi ihmal etme ama bende mama ve meme veriyorum kilosu düştüğü için başladık 3 aylık bebeğim şimdi memeyi de emiyor mama da yiyor emzirmeyi ihmal etmezsen süt kesilmiyor canım