Semaarya Merhaba anneler kızıma tarhana aldım köy ürünleri satan bı yerden doğal yapiyolar herşeyi dün yaptım ama acımsı bı tadı var siz nasıl yediriyorsunuz bebeklerinize ya da o acıyı almak için ne yapmalıyım
Angelll35 Semaarya bebek tarhanası yediriyorum ben bebeğiniz kaç aylık o da önemli eğer küçükse mutlaka bebek tarhanası alın biz 1 yaşına geçtik yeni başladım bizim tarhanadan vermeye
Angelll35 Semaarya bizim doktorumuz 1 yaşına kadar baharat sarımsak tuz yemesin dedi ben o yüzden bebek tarhanası aldım
Angelll35 Semaarya normal tarhana yapar gibi biraz suyun içine 1 yemek kaşığı tarhana koyup kaynatıyorum bazen içine kuzu kıyma bazen organik tavuk haşlayıp buzluga koydum ondan atıyorum o şekilde yediriyorum
Semaarya Aselimmm3434 ek gıdaya geçen bebekler için uygun diyince ondan dolayı aldım acımsı olduğunu bilseydim almazdım arkadaşımda bebeğine ordan alıyordu o da tavsiye etti
Aselimmm3434 Semaarya bizim doktorumuzda tarhana ver diyince benim de aklıma ilk bizim içtiğimiz geldi sonra uyardı tabi bebek tarhanasi olsun diye çünkü onlarda baharat yok trendyoldan OG bebek tarhanasi çok güzel kızıma hep ondan alıyorum ve çok seviyo dene bence
Irmakprensesinannesi Semaarya ben direk bebek tarhanasi almıştım hiç kokusunda da tadindada bir sorun yoktu
Utkucan Semaarya onun içinde tuz falan vardır sizin organik bebek tarhanası almanız lazımdı tuzsuz onu siz yiyip bebeğe ayrı alın