Karanhulya Sevgılı kıds uygulaması lütfen şu çıkan reklama bı çözüm bulun bebegımı uyutuyorum foruma gireyım dıyorum aniden bağıran bı sesle reklam çıkıyor bebegım uyanıyor . Çoğu kişi de aynı şikayeti edıyordur emınım sonuçta bu bir bebek uygulaması
Nimetdogann Karanhulya şimdi medya sesini kısmalısınız diye bir moderatör gelir 😑 buna bir çözüm bulamadılar niyeyse
Tuba Karanhulya Uygulamada belirli aralıklarla reklam gösterimi yapılmaktadır. Ücretsiz hizmet verdiğimiz için bu konuda anlayışlı olacağınıza eminiz. Sesli reklamlar bazen annelerimizi rahatsız edebiliyor, bunun için medya sesini kısmanız gerekmektedir. 🙏🏼
Ayazinannesiii Karanhulya aynı durumdayım birde kupon var reklamda ama kuponun zamanı gecmis saçma sapan şeyler korkuyor her seferinde bende artık girmiyorum uyuturken
Karanhulya Nimetdogann şu lanet olası medya sesı nerde kısılıyor bıktım bu boktan reklamlarından . İphone benım
Gunsss Bide saçma sapan bence içerik olarakta hoş olmayan oyun reklamlardan şikayetçiyim. Yıkık dökük ev adamın karışı çocuğu var yanında ama başka bir kadına arkasından sarılıyor falan bari anne bebek forumuna daha usturuplu reklamlar alın !
Seyyid_Ali_2021 Karanhulya reklamda ki ses ayrı reklamı ayrı tam yorum yazacağım anda sürekli çıkıyor aman deyip çıkıyorum daha girmiyorum reklam çıkana kadar takılıyorum burda reklam çıkınca topukluyorum 🥴 bitmek de bilmiyor ikinin biri reklam 🙅🏻♀️🙅🏻♀️🙅🏻♀️
Kayraaa59 Karanhulya Allahım içimi okumuşsun akşam ne sövdüm 😂🙈 bebek uyuturken forum iyi oluyor ama çıkan reklamlardan ve ani sesten artık foruma girmek istemiyorum resmen
EdaM2358 Karanhulya bende dün gece bebeğimi uyutuyorum ninni açık foruma gireyim dedim bi anda reklam çıktı bağıran dediğiniz gibi çocuk irkildi, reklama tamamda aşırı sesli bazıları 🤦🏻♀️
Kuzeymiram Karanhulya telefonun yandan ses kisinca ekrandada ayni anda ses kisma seyi cikiyor onun ustune başına basarsan cikar , yada ayarlardan ses yerinden