2022anne Merhabalar pazartesi doğum yaptım. 2 gün oldu sütüm az az geliyo ama bebeğim sol göğsümü tutmuyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu ve ne yaptınız göğsünüzü tutması için ?
Karanimo1 2022anne Daha çok yeni doğum yapmışsınız hem hic takilmayin bunlara bende çok üzülüyordum sol gogsumu cok az emiyor diye ama sorun bendeymis tutusumdaymis. Sizde bir deneyin dedigim gibi birde uzerinden zaman gectikcek alisiyorsunuz bebisle birbirinize her sey daha kolay oluyor
Seydag11 2022anne bende emziremedim hep tersime geldi bebekte emmek istemedi. 11 aylik suan nerdeyse dogdu dogali tek meme emiyo hic mama da vermedim gayet yetti. Sadece iki gogus arasinda gizle gorulur bi sekilde boyut farki var
asilvemars 2022anne ben inatla ikisini de emzirmeye çalıştım bi süre sonra tuttu aynı problemi yaşamıştık ama 3-4 gün içinde tuttu ben inat edince
Sokrates 2022anne daha yenisiniz denedikçe tutacak tersine geliyor insanın bebeği tam konumlandıramıyorsundur.. sıkma xanını dene bol bol
Karanimo1 O sizin tersinize geldiği için öyle oluyor. Bende de öyle olmustu uzunca bir süre ama zamanla duzeldi alışıyorsunuz sağdaki gibi tutmaya çalışın. Bebeği kendinize sağdaki kadar çekin gerisi kolay.
2022anne Karanimo1 sütüm de damla damla geliyor sanırım çekerken gelmiyor diye de sinirleniyor olabilir inşallah bikac gün içinde artar sütüm
Karanimo1 2022anne insallah emdikçe artacaktır. Annenin ilk sütü kolostrum çok kalorili zaten merak etmeyin o doyuyordur.
Argar Benim de sol göğsümü hiç tutmamisti ama benim ucu çıkık değildi o yüzden alamıyordu hastane enjektör vermişti onunla ucunu çıkarıp verdim bir aya yakın süre