Aysenurz uygulamayı kullanırken o kadar uzun reklamlar çıkıyor ki çok can sıkıcı sırf bu yüzden silmeyi düşünüyorum yetkili birisi görürse diye yazmak istedim tek benim rahatsız olduğumu sanmıyorum
dadaskizi Aysenurz anam açmak istediğim ama usendigim o post , reklam cikinca bı bardak çay bitiyor valla bezdum artık 😒
Merve Aysenurz canımız annemiz uzun reklam başlayınca 5 sn sonra solda ilerletme tuşu çıkıyor ve ona basında çarpı işaretiyle reklam kapanıyor. Uygulamayı reklamlarla desteklememiz şart malesef🥹
Asilinannesiiiii Merve carpiya basıyoruz diye bu sefer trendyola falan giriyor geri yap falan valla ben de uygulamayı silmeyi düşünüyorum bu sebepten
birtutamsac Merve sessiz olsa reklamlar, telefon sessizde olduğu halde bazen ses çıkıyo o an bebeğimi uyutuyo oluyosam sıçrayıp uyanıyo 🤷🏼♀️
Hyry4634 Aysenurz hele bi ara sesliydi cocugu uyuturken anca vakit oluyor girmeye reklam cikacak diye korkumdan giremiyordum
Aysecetin Aysenurz Bende çok sinirleniyorum şu reklamlara. Arka planda başka bir uykulamadan ses açıyorum çocuk uyurken foruma bakayım diyorum birden reklam giriyor diğer ses kapanıyor ve reklamın sesi bangır bangır .!! Çocuk tam uyuyacakken başa sarıyor.