Seyma_kutbay Rgnkty bebeğiniz kaç aylık ve kaç ölçek kullaniyosunuz birde kusmaları oluyormu mamayı içtikten sonra
Mevaaaa FatosLidya olabilir canım haklısın ama mama olarak evolvia çok başarılı 😊 onu denedikten sonra hipp kullanmadım
Seyma_kutbay Mevaaaa evolvia bizde gaz yaptı Bebelac yolda geçmistim oda kabızlık yaptı şimdi ise iki gundur hipp combiotic kullanıyoruz gaz problemimiz olmuyor kakasini da yapiyor iki gündür
Mevaaaa Seyma_kutbay galiba bu mama işi bebekten bebeğe değişiyor bebelac da evolvia da hipp de gaz yapmadı zaten şükür hiç gaz problemi yaşamadık deneyerek bulmak lazım
Emineufk Peki kuzlar hipp organkle combiotic arasndaki. Fark ne acaba arkadaşlar bulamadığım oluyor bi sıkıntı olurmu acaba
Rgnkty Seyma_kutbay 50 günlük 90 cc veriyorum bazen 60 cc. anne sütünden sonra ki doymasına bağlı. İki ya da üç saatte bir mama veriyorum sütüm az olduğu için yetmiyor.
tubabalcihasan Seyma_kutbay düzenli her ay 1 kilo aliyo 8 öğün mama alıyor 7 öğün hip 1 öğün golden golten veriyorum