BatumasalAnne Oğlum 23 aylık normalde geceden bagladigim bezi dolardı ama 2 gündür 24 saat takılı olan bezi kuru su da içiyor yemekte yiyor bu durumu yaşayan var mı ?
Asel20ava BatumasalAnne merhabalar bugün İnstagramda gördüm korkutmak istemem doğru mudur bilmem ama rotavirüs salgını varmış eğer bezli bebek 6 8 saat arası çiş yapmıyorsa doktora başvurun diye paylaşan kişide ogretmenbiranne kendiniz de bakabilirsiniz
DamlaTa BatumasalAnne bencede bi hekime götürün sabah, gece yapmayıp gündüz yapsa wc eğitimine hazırlanıyordur dicem ama hiç yapmaması anormal bi durum gibi sizide korkutmak istemem ama.
Sudee96 Çok uzun süre olmuş bence en azından sağlık ocağına götürün 24 saat biz bile mümkün değil duramayız çiş yapmadan
BatumasalAnne Sudee96 bezi dolu değil sabah çok az vardı bezinde çiş ama günde en az 3 bez değiştiriyorum Dün akşam 6 da taktiğin bezi bugün öğlen 2 de çıkardım ve abartılı bir çiş yoktu bugün takdigim da dolmamış
BatumasalAnne DamlaTa çiş diyor ama hiç tuvalete yapmadı birde suyu şişeyle tepesine dikip içen bir çocuk en azından yapması gerekir diye düşündüm