IlhamiEge Kızlar bebeğim 2 aylık ve ilk günden beri her altını değiştirdiğimde çok ağlıyor hatta bazen nefesi kesiliyor sadece kalalı bezde değil çiş olduğu zmaanda aynısını yapıyor sizce normal mi. Bebegim erkek, pişik, kızarma durumu flaan yok
2405 IlhamiEge allah allah yok canım benim bebeğimde uyuyor olsa bile altını açınca uyanır cok hosuna gidiyor açık kalması aslında benim bildiğim bebekler altını açmada cok mutlu olurlar ağlamazlar seninki neden ağlıyor acaba 🤷♀️
Buseynglbs IlhamiEge benim bebegim de erkek 8 günlük ama 2 gündür pişik olduk. Hep altini açtığımızda ağlıyo. Bazen alti acikken çişini yapıyo anlık susuyo o zaman sonra yine başlıyo ağlamaya. Bugün kontrolümüz vardi ama söylemedim doktora unutum
spmommy IlhamiEge bizimkide ilk iki ay sürekli altını açtığımızda ağlıyodu. Hatta o kadar ağlıyodu ki tek başıma asla değiştiremiyodum. Hiç geçmicek sanıyodum çok fenaydı. Ama üçüncü ay itibariyle geçti sizinkide geçer merak etmeyin
Alican IlhamiEge bizim 15 günlük karnı açken hiç altını değişmem çünkü aynı sizinki gibi tepki veriyor o yüzden ilk önce bi güzel emzirıyorum ondan sonra altını acarım anca öyle rahat değiştiriyorum
IlhamiEge 2405 ah bi bilsem kuzum çevremdeki bebeklerde öyle altı açılınca rahatliyorlar agliyorlarsa altı açılınca susuyorlar... benim ki neden böyle bilmiyorum 😪
IlhamiEge Cisel aynen içim gidiyor çok kötü olunca apar topar Kucağımıza alıp sakinleşmesini bekliyorz
IlhamiEge Buseynglbs bnde söylemeyi unutuyorum 😞 yakın zamanda gidicem inşallah unutmazsam söyleyeceğim
IlhamiEge spmommy ay inşallah geçer ya zaten huysuz bir bebek birde bu konuda huysuzlasmasi beni üzüyor
IlhamiEge spmommy ay inşallah geçer ya zaten huysuz bir bebek birde bu konuda huysuzlasmasi beni üzüyor
GAMA IlhamiEge ilk 3 ay anne karnından dış dünyaya adapte olma süreci. Anne karnında alt açma olmadığı için Bebekler bu süreçte kızıyorlar bir nevi. Zira ikiz erkek çocuklarım var 3 aya kadar kök söktürdüler alt açma konusunda, her açtığımda evde bir zılgıt ama sonrasında rahatladık şükür 🙏🏻
GAMA IlhamiEge ilk 3 ay anne karnından dış dünyaya adapte olma süreci. Anne karnında alt açma olmadığı için Bebekler bu süreçte kızıyorlar bir nevi. Zira ikiz erkek çocuklarım var 3 aya kadar kök söktürdüler alt açma konusunda, her açtığımda evde bir zılgıt ama sonrasında rahatladık şükür 🙏🏻
Tugbaf IlhamiEge benim oğlumda iki buçuk aylık bazı bebekler sevmeye biliyor kızlar benim olğum hiç sevmiyor ve doktora sordum gayet normal bazı bebeklerde tam tersi çok sever.
IlhamiEge 2405 banyo zamanida öyle 😪 3,4 dk da hemencicik yıkıyoruz hiç keyifli bi banyomuz olmadı hep telaşlı telaşlı aldırıyoruz duşunu