Sevocum Tektaşım doğumdan sonra parmağıma olmadı kenarda duruyor satmaya değer bi fiyatı var mıdır satan arkadaşlar varsa yardımcı olur musunuz
bikerem Sevocum malesef satmaya degmiyor,koyamazsiniz çünkü neredeyse satis fiyatinin ucte birini veriyorlar
lalbg Sevocum aldığını yere söyleyin fark almıyolar. Benim yüzüklerim ariş pırlanta almadılar. Yalnız tam ölçü vermeniz gerek.
Birkedilianne Sevocum Zen pırlantaydı benimki de bilseydim almazdım gider kuyumcudan alırdım valla birde bize dedilerki ihtiyaç değil lükse giriyor o yüzden böyle bir uygulamaları varmış isterseniz sorun zenin politikası bu şekilde
balanne_20 Sevocum benim de ayni sorun beş taşim olmuyor malum dogumdan sonra kilolari veremedim.Bizde yarin kuyumcuya gidip sormayi dusunuyorduk
Sudee96 Sevocum ben aldığın fiyatının %80 geri veriyor diye hatırlıyorum ben 3 sene önce alırken öyle demişlerdi çok değer kaybeder
Minikpanda12 Sudee96 gümüş gibi çok kötü değeri oluyor ama değiştirirsen sıkıntı yok dedi bize. E napiym ben o pırlantayı😏
Sevocum Birkedilianne yaa çok saçma bi sistem 2-3 bine alınmış zamannda şuan 10 bin keşke kuyumcudan olsaymış dediğiniz gibi üzüldüm
Ysfmt Sevocum ölçüde genişletme yaparlar. ben de tektaşı mı verip büyüğünü almak için sorduğumda alış fiyatının yüzde kırkını sayıyorlardı diye hatırlıyorum.emin değilim.güncel fiyat degil de fatura üzerindeki fiyat gecerli oluyor
Annefasulyesi Sevocum benim favori markaydı tektaşım sertifikasıyla aldığım fiyata aldığım yere geri sattım.
minnak1anne Sevocum ben yeni sattım, 3 yıl önce alınmıştı 4500₺ alınmıştı satarken 3500₺ satabildik oysaki şuan alma fiyatı 10000₺ falan….
Belinsu Sevocum canım benim de öyle olmuştu pırlanta alırken iyi fiyat ama satarken neredeyse para etmiyor . Bende o yüzden büyüttüm .
Daenerys Sevocum benim tektaşım doğumdan sonra elimde kaldı. Kestirdik hastanede. 500 tl verdik büyütme için. Ama sağlam götürsem belki almazlardı. Satmayın anısı vardır
MelZulEy Satma zayıflarsın hemen kendi kilona dönceksin diye bişey yok ki. Benimde yüzüklerim olmuyor gittim bi tektas aldım kuyumcudan onu takıyorum şimdi bide zayıflarsam onları kücülttürmek icin mi ugrssıyım😂
Sevocum MelZulEy hamile kaldığım kiloyla doğum yaptm(ilk zamanlar aşırı kusup zayıfladığım için) hala aynı kilodayım ama yüzüklerim nedense olmadı doğum sonrası