yusufmertmom Kızlar anne yanı küçük geliyor artık. Sizler hangi beşiklerden memnunsunuz ? Maalesef destekli uyuduğu için sallanabilir olması önemli 🥹🥹
Sevocum Ben bebeğim doğmadan önce 60*120 beşik aldm ahşap sallanabilir yanımda yatıyor iki sene olucak sallama aparatını çıkarttm şuanda öyle kullanıyor
yusufmertmom Gul-42 gossipannee Seyma34 ahşap bebek odası için park yatak nasıl durur kızlar. Birde genelde 60/120 galiba ne kadar süre yatabiliyorlar
gossipannee yusufmertmom bir sürü renk var canım uygun olani bulursun bence benimki 3-4 yaşına kadar yatilabilecek gibi
Gul-42 yusufmertmom cok fark yok cnm cm olarak valla guzel duruo bnd beyaz takıma koydum beyaz dolap beyaz sfonyer beyaz grı halım😀
yusufmertmom gossipannee ya ahşap odaya yakışır mı yakışmaz mı kafamı kurcalıyordu. İçerisine nasıl bi yatak tercih ettiniz
gossipannee yusufmertmom yataş dan aldim canım ne çok kalin ne ince bi tarafı yenidoğan diğer tarafı 3 aydan sonra kullanılıyor sertlik yumuşaklık farkı var yani
gossipannee yusufmertmom https://www.hepsiburada.com/yatas-bedding-ninni-sunger-yatak-70-x-120-cm-p-HBV00000VDK47?magaza=Yata%c5%9f&url_src=and-product-detail Ayy ben 160 tl almıştim ne kadar artmış şok oldum şuan