antropologanne Insallah yoktur ama, belirtisi nedir ? Kızarma morarma sisme yok ama kolunu oynatamiyor. Kirilsa agrisindan duramazdi diye esim acile goturmek istemedi, ama su anda asiri pismani icim icimi yiyor. Hadi kirildiysa😢
Ftmvrs13 antropologanne kızımın 6 aylıkken bacağı kırıldı malesef hatırlamak bile istemiyorum ama morarma kızarma olmuyor canım hareket ettiremiyordu oda ordan anlamıştım bişey olduğunu bence hemen götürün geçmiş olsun
Ftmvrs13 antropologanne ve işim garibi ağlamıyordu da sadece ben hareket ettirmek için biraz zorlayınca ağlamaya başlamıştı
CerenSelim antropologanne yanlış anlamayın lütfen ama şu sağlık konularında rahat olan insanları anlamıyorum bir şey çıkmasa bile içinizin rahat etmesi lazım veya yanlış bir şey olsa bile erken müdahale diye bir şey var eşinizi dinlememeniz gerek
antropologanne Ftmvrs13 Ah kiyamam kuzucuga. Cok gecmis olsun insallah birdaha asla yasamazsiniz. Kolunu oynatamiyor su an yani biz zorla kaldiriyoruz ondada epey agliyor.
Ftmvrs13 antropologanne o zaman kesin bişey vardır kuzum başıma geldiğinden biliyorum bence götürün hemen
antropologanne CerenSelim Aslında oda bende en ufak bir seyde gideriz, bugune kadar her ay düzenli rutin kontrollerinede götürdük. Bugün ilk defa evde takip edelim dedi, benimde o an cidden aptalligima geldi tamam dedim. Su an cok pismanim ama.
Ftmvrs13 antropologanne yazık bişey yoksa bile en azından için rahat eder zaten bebek olduğu için sıra falan bekletmiyor devlet hastanesi
Tubasahra antropologanne Kolunu oynatabiliyor mu? Oynattigin da canı yaniyor mu? Eger boyleyse kırilma olmasa bile cikmıs ya da damar damar uzerine gelmis olabilir. Eger normal oynatiyorsa aglamiyorsa bi sikinti yoktur muhtemelen
Haticedgn antropologanne Benim yeğenimin 1 yaşındayken kırılmıştı kolunu oynatamıyordu annesi giydirmeye çalışırken baya baya ağlamıştı ve ateş yapmıştı
AsabiMom antropologanne canim annem beyaz sabunla ilik suda ovala der hep boyle durumlarda. gecen bende kizimi goturdum ayagina basamiyordu dr da bile ay ay der gibi hareketler yapti film falan cekildi fiziksel muayne derken bisey cikmadi babasi hastaneye geldi kostu otopedi dr u sirasida bekledik tum gun hastanedeydik
AsabiMom Bu saatlerde marmaranin cocuk acili tenha oluyor ama yetiskin acile yonlendiriyorlar bilgin olsun cnm