Gizemalp Merhaba hanımlar . Dün sağlık ocağında 2.ay aşılarını olduk . Verem ,zature ve karma aşıları . Dün birşey yoktu ama bugün aşırı huzursuz ve ateşi 35.7 düştü bütün gün kaka yapamadı . Yanakları soğuk birde. Bu şekilde olan var mı sizde neler oldu
secgok Gizemalp ateş yapar normalde aşılar ateş düşürmez ki başka bişey olmasın 🤔 bi doktora götürmtada evin içi soğuk olabilir mi? Malum havalar soğudu yine
Sedacann Gizemalp huysuzluk yapıyor 2. ay aşıları ateşte yapmıştı bizimkine fitil vermiştim rahatlamıştı takip etmiştim sürekli tabi
aybikebusraa Gizemalp bizde geçen hafta olduk bi kaç gün huzursuzluğu devam etti yapışık gezdik resmen ateşi çok hafif çıkmıştı dediğin gibi kaka ve gazda çok zorlandı 3. Ginden sonra düzeldi şükür
Gizemalp secgok sürekli dereceden kontrol ediyorum bu iki gündür dışarı çıkarmadım ustunude ortuyorum.
Gizemalp Sedacann bizde ateş olmadı şükür sadece huysuzluk ve vücut ısısında arada düşme tabi bude kaka yapamama var
Gizemalp aybikebusraa inşallah yarından sonra geçer bizimkide çocuklara 3 u aynı anda çok ağır geliyir 🥹🥺
Sedacann Gizemalp 2. ay aşıları yapıyor maalesef bir iki gün sürebiliyor takip etmenizde yarar var kaka yapar sakın stres yapmayın