Damla05 Zelihaa78 kızımda 23 aylık, canı isterse benimle bütün kelimeleri tekrarlıyor ama gel gelelim kesinlikle konuşmuyor sadece baba diyor.
Annesivebebesi Zelihaa78 Doktora danıştınız mı hiç peki ? Bebeklerin 24 aylıkken 50 kelime söylemesi bekleniyor.Eğer yoksa konuşma terapistine götürmek gerekiyormuş.Siz öncelikle çocuk doktorunuza danışmalısınız bence
bertn Zelihaa78 benim kızımda 23 aylık baba, mama,gel,git,anne,hala,teyze,dede,hadi gibi basit kelimeler kullanıyor bence her bebek farklıdır.
HilallC Benimde 23 aylık oğlum baba diyor başka bişey demiyor kafama çok takıyorum ever ama herkesin yorumu her çocuk farklıdır geçen parka götürdüm yaşıtı vardı bülbül gibi konuşuyor ister istemez insanın morali bozuluyor anlıyorum seninde endişelerini
Ayse1989 Benim oğlumda 23 aylık belli kelimeleri var anne demiyor hiç ama baba kelimesini sürekli kullanıyor komutlari iyi renkleri şekilleri şarkılarda ritim tutmayi bedensel olarakta kendini ifade ediyor ama böle şakır şakır konuşmıyor doktora gtürdüm bi sorun olmadğini erkek bebekler dil baglarini biraz daha geride olduğunu söyledi bende cok kafama takıyorum sürekli tv açmam konuşuurm kitap okuruz aktiveler yapariz parka cıkariz ama her cocuk ayni olmuyor gelişim aıcısından