Joipt Kızlar 44 günlük yeni anneyim inşallah.annem bugün "sen bu çocuğu ne kadar çok ağlatıyorsun" dedi.yani bana çocuğun ağlamaları gayet normal gelirken hele.yani şöyle ki acıkınca ağlıyor,midesi gaz dolunca emzirirken doğal olarak ağlıyor,ara ara gazını çıkaralım bağırsana inmesin dediğimizde gazını çıkarmaya çalışırken açlığı bitmediği için ağlıyor,bazen altını doldurunca ağlıyor,bazen de kusacağı zaman ağlar gibi oluyor.bu çocuğun ağlamaktan başka bildiği bir şey yok ki derdini nasıl anlatabilir?keşke konuşabilse.cidden bilmediğim için soruyorum bunlar normal değil mi? Anneme de sordum çocuk bu ağlayacak tabi biz ağlamadık mı diye ben sizde hiç ağlama görmedim diyor kendimi kötü hissetmeye başladım.
Goncaaa Joipt tabiki ağlıcak başka nasıl anlatsın derdini benim kızım 3 ay susmadan bağırarak ağladı gaz sıkıntımız vardı çünkü anneniz bile olsa kimsenin dediklerine takılmayın çocuğunuzu en iyi siz anlarsınız
Joipt [bilinmeyen] ben de öyle düşünüyorum da sağolsun bir de eşimin yanında diyor adam da zaten bilmiyor bir şey bana yüklenecek iyice delircem sonra,ağlamasından doğal ne olabilir diye düşündürüyor 🤷♀️