Ecrinelaninannesi Kızlar kızım bir aylık anne sütü veriyorum 2 satte bir uyandiriyorum sizce kac dakika icse doyar
GUBILIK Ecrinelaninannesi dakikasına göre mi emzireceksiniz anlayamadım su an memekolıktir :) hayırlı olsun bebısınız 🌸
Ecrinelaninannesi Jelibon evet yapıyor sütünü biborona koyup veriyor dum şimdi de göğüsü mu tuyor gerek kalmadı biborana endişeliyim biraz iste
Ulkeerr Bende 1 aylık anneyim geceleri 4 saat kesintisiz uyuyor acıkınca kalkıyor ben emzirneye çalışsam da uyanmıyor çevrem demekki doyuyor doymasa uyanır ağlar diyorlar gündüzleri çok sık istiyor memeyi. sizin geceleri nasıl
Mevanur2 15 20 dk emmesi doyması için yeterli merak etmeyin. Çocuk doktorumuz 15 dk da karnını doyurur sonraki göğüste kalması tamamen keyfidir demişti
Symnur333 Ya benimde kızım 1 aylık hatta 7 gün sonra bir ay olacak. İki üç gündür memede ağlıyor emmiyor kızlar biraz emiyor sonra kafasını çekiyor ağlıyor. Mememin ucu var böyle bir şey olmuyordu. Bu meme reddi mi ? Bilen var mı ? 🤧 çok üzgünüm ya